راه اندازی خط تولید مربا و مارمالاد (اینفوگرافی)

زمان مطالعه: 3 دقیقه

راه اندازی خط تولید مربا و مارمالادبه این آمار جالب توجه کنید : “در سال گذشته میزان صادرات مربا و مارمالاد به کشورهای آلمان، چین، پاکستان، افغانستان، آذربایجان و امارات 739 تن بوده است.” اگر شما هم به فکر راه اندازی خط تولید مربا و مارمالاد هستید، تا پایان این نوشته با ویترین نت باشید.

یکی از محبوب ترین خوراکی‌ها برای صبحانه و عصرانه انواع مربا و مارمالاد است و تقریبا در هر خانه‌ای حداقل یک نوع مربا یافت می‌شود. روند تولید مربا در ابعاد خانگی می‌تواند خیلی ساده باشد و با یک دیگ و چند کیلوگرم میوه انجام می‌شود. اما تولید مربا در ابعاد صنعتی کمی متفاوت است، در این نوشته راه اندازی خط تولید مربا و مارمالاد را بررسی می‌کنیم و دستگاه‌های مورد استفاده آن را معرفی می‌کنیم.

همین حالا برای مشاوره تخصصی رایگان درباره دستگاه‌ های خط تولید مربا و مارمالاد، با کارشناسان ویترین نت تماس بگیرید :  02191001170

 

دستگاه‌های خط تولید مربا و مارمالاد

  • به طور طبیعی پس از شستشوی میوه‌ها باید پوست آن‌ها گرفته شود. در ابعاد بزرگ و صنعتی به دستگاه پوست کن برای این کار احتیاج داریم. انواع دستگاه پوست کن میوه در ظرفیت‌های متفاوت بین ماشین آلات صنایع غذایی وجود دارد که دستگاه پوست کن سیب و دستگاه پوست کن پرتقال از پر کاربردترین انواع آن است.
     
  • برخی از میوه‌هایی که هسته دارند مانند گیلاس و آلبالو باید پیش از خرد شدن هسته گیری شوند. دستگاه هسته گیر در کمترین زمان این کار را انجام می‌دهد و از له شدن و تغییر شکل میوه‌ها جلوگیری می‌کند. پرکاربرد ترین دستگاه هسته گیر میوه؛ دستگاه هسته گیر آلبالو و هسته گیر سیب هستند.
     
  • واضح است که میوه‌های درشت برای تبدیل شدن به مربا باید خرد و تکه تکه شوند و نمی‌توان میوه را به شکل سالم و درسته به مربا تبدیل کرد. انواع دستگاه اسلایسر و خلال کن این کار به بهترین شکل انجام می‌دهد و انواع میوه را برای شما در ابعاد و اشکال مختلف خرد می‌کنند.
     
  • حالا نوبت پختن میوه‌ها و تبدیل آن‌ها به مربا است. انواع دستگاه فرمولاسیون و پخت برای این کار ساخته شده اند. این تجهیزات، عملیات پخت مربا را به طور اتوماتیک انجام می‌دهند.
     
  • پس از پخت و آماده شدن مربا، باید آنها را در ظروف مناسب ریخته و آماده بسته بندی کنیم. بسته بندی انواع مربا متفاوت است و بستگی به سلیقه تولید کننده دارد. بعضی از انواع مربا در شیشه بسته بندی می‌شوند و بعضی دیگر در ظروف پلاستیکی pet . اما پیش از همه اینها برای پر کردن مربا در ظروف، به یک دستگاه پرکن مایعات غلیظ نیاز داریم. برای بسته بندی مربا بستگی به نوع ظرف خود به دستگاه‌های بسته بندی متفاوتی نیاز دارید. دستگاه سیل برای بسته بندی مربا در داخل ظروف پلاستیکی کاربرد دارد، توسط دستگاه سیل پس از پر شدن مربا، روکشی روی ظرف کشیده می‌شود.
    ولی اگر قصد بسته بندی مربا در ظروف شیشه‌ای را دارید پس از پر کردن ظروف به یک دستگاه دربند نیاز خواهید داشت. ظروف شیشه‌ای باید با دستگاه استریل شیشه کاملا شستشو و استریلیزه و بهداشتی شوند.
     
  • پس از اتمام این موارد باید نام برند و لوگوی خود را روی بسته بندی محصولات حک کنید. انواع دستگاه لیبل زن ، جت پرینتر و یا تاریخ زن می‌تواند این کار را انجام دهد و اطلاعات محصول شما مانند تاریخ تولید و انقضا، ترکیبات و مواد تشکیل دهنده، اطلاعات تولید کننده و …. را روی بسته بندی مربا ثبت کند.
     
  • در آخرین مرحله؛ برای پک کردن و بسته بندی چندتایی مربا و مارمالاد به دستگاه شیرینگ نیاز دارید. دستگاه شیرینگ با حرارت، پلاستیک یا نایلون شیرینگ را دور محصولات می‌چسباند و به مرتب شدن پک مربا کمک زیادی می‌کند.

     

  • کارشناسان ویترین نت پس از ارائه مشاوره و راهنمایی‌های لازم درباره انواع دستگاه در صنایع غذایی و بسته بندی، شما را در راه اندازی و یا توسعه کسب و کار خود یاری می‌کنند.02191001170
این صفحه را به اشتراک بگذار:
خریدار هستم

با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.

استعلام قیمت
تامین‌کننده هستم

اطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.

ثبت نام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *