امروزه، یکی از روشهای پرطرفدار کسب درآمد، کارآفرینی در خانه است. به نحوی که هر روز به تعداد کارآفرینان در مشاغل خانگی افزوده میشود. دولت نیز با پرداخت وامهای کم بهره یا معافیت مالیاتی کسب و کار خانگی، به نوبه خود در گسترش اینگونه کسب و کارها کمک میکند. حیطه گستردهای برای تولید محصولات خانگی وجود دارد. موفقیت در تولید پوشاک، مواد خوراکی، مواد بهداشتی، ارائه خدمات و بسیاری از کسب و کارهای کوچک خانگی دیگر ارتباط مستقیمی به فروش و سودآوری دارد. استفاده از ترفندها و تکنیکهای بازاریابی به موازات تولید محصول با کیفیت، ضامن موفقیت مشاغل خانگی است.
اما براساس آمار گروه کار در منزل، بیش از ۸۹ درصد افرادی که در منزل محصولی را تولید میکنند، با مشکل فروش محصولاتشان رو به رو هستند. بههمینخاطر، بسیاری از این افراد در کمتر از سه ماه پس از شروع کسب و کار خود ناامید شده و دست از کارآفرینی بر میدارند. همین موضوع باعث شد تا ما در این مقاله، به صورت جامع درباره بازاریابی محصولات خانگی بپردازیم. ما در این جا به شما خواهیم گفت چگونه میتوانید محصول تولید شده خود در خانه را بازاریابی و به فروش برسانید.
حتما ببینید: خط تولید با 300 میلیون
چگونه محصولات کسب و کار خانگی خود را به فروش برسانیم؟
امروزه تامین کنندگان و تولیدکنندگان محصولات خود را به دو روش فیزیکی و سنتی و یا از طریق اینترنت و فضای مجازی به فروش میرسانند. کسب و کارهای خانگی نیز از امر مستثنی نیستند و برای فروش محصولات خود از همین دو روش بهره میبرند. فروش به صورت سنتی و یا از طریق اینترنت هر کدام مزایا و معایب مربوط به خود را دارند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
فروش سنتی و فیزیکی محصول
فروش سنتی و یا فروش فیزیکی محصول از طریق مغازه و یا فروشگاه انجام میشود. در این روش تولید کنندگان و تامین کنندگان میتوانند با تاسیس فروشگاه و یا مغازه محصولات خود را بفروشند و یا با قرار دادن محصولات خود در فروشگاههای دیگر محصولات خود را به فروش برسانند.
این روش با چالشهایی چون هزینه بالای اجازه، هزینهی دکوراسیون، قبضهای ماهانه و غیره همراه است که در صورت مناسب نبودن مکان فروشگاه برای فروش مناسب میتواند دردسر ساز و زیانده باشد. به همین جهت به تامین کنندگان و تولیدکنندگان پیشنهاد میکنیم در صورت تمایل به تاسیس فروشگاه دقت لازم را در انتخاب مکان داشته باشند تا بتواند به میزان سود مورد نظر خود برسند.
تبلیغات اصولی و مناسب در این امر میتواند شما را یاری رساند و میزان سودآوری را دو چندان کند. به همین جهت توصیه میشود از روشهای اصولی در زمینهی تبلیغ محصولات پیروی کنید.
قرار دادن محصولات در فروشگاههای مختلف از دیگر روشهای فروش سنتی و فیزیکی است در بالا به آن اشاره کردیم. در این روش با قرار دادن و یا فروختن محصولات خود در فروشگاههای دیگر میتوانیم به راحتی آنها را به فروش برسانیم اما این روش نیز دارای معایبی است که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
صاحبین فروشگاهها و مغازهها برای فروش پرسود ترجیح میدهند که محصولات را زیر قیمت از تولیدکنندگان و تامین کنندگان خریداری کنند به همین جهت سود موجود در این روش کمتر از تاسیس مغازه میتواند باشد. اما در نظر داشته باشید که این روش میتواند در بلند مدت از هزینههای اضافی جلوگیری کند.
حتما ببینید: کار در منزل برای بانوان؛ بسته بندی
فروش اینترنتی محصول
در سالهای اخیر با ورود اینترنت سبک زندگی مردم نیز تغییر کرده است. این تغییرات نیز در سبک خرید مردم تاثیر گذاشته و بسیاری از افراد ترجیح میدهند محصولات مورد نیاز خود را به صورت آنلاین خریداری کنند. در ادامه شما را با روشهای فروش اینترنتی محصول بیشتر آشنا خواهیم کرد.
سایتهای فروشگاهی میتوانند یکی از بهترین روشها برای فروش محصولات باشند. شما میتوانید با طراحی سایت فروشگاهی خود محصولات تولیدی خود را در آن به فروش برسانید. این سرویسها در بلند مدت میتوانند سود آور باشند. همچنین با قرار دادن محصولات خود در فروشگاههای اینترنتی گوناگون چون ویترین نت میتوانید به عنوان یک تامین کننده و یا تولید کننده با مشتریان خود بدون واسطه در ارتباط باشید و محصولات خود را با سود بالا به فروش برسانید. این فروشگاهها اغلب در قالب فروشگاههای اینترنتی مارکت پلیس فعالیت میکنند و در کنار محصولات شما تامین کنندگان و دیگر محصولات وجود دارند که به راحتی به فروش میرسند.
فروش محصول در شبکههای اجتماعی
هر روزه به تعداد افرادی که از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند رو به افزایش است. همین امر باعث شده که کسب وکارهای خانگی، تولیدکنندگان و تامین کنندگان بتوانند محصولات خود را از این طریق به فروش برسانند. اینستاگرام یکی از محبوبتترین شبکههای اجتماعی در ایران است که میتواند فضای مناسبی را برای فروش محصولات شما ایجاد کند. با تولید محتوای مناسب در زمینهی معرفی محصولات خود میتوانید به راحتی و با هزینهی کم محصول خود را به فروش برسانید و به سوددهی بالایی دست پیدا کنید.
در همین زمینه بخوانید: لیست مشاغل خانگی
در همین زمینه بخوانید: آموزش راه اندازی کسب و کار تولیدی در هفت مرحله
خب این مقاله کجاست؟