امروزه در زمینه کشاورزی از پهپاد سمپاش استفاده میشود. بکارگیری پهپاد کشاورزی، حرکت در راستای گسترش کشاورزی هوشمند محسوب می شود. پهپاد کشاورزی در افزایش عملکرد و کیفیت محصول کمک شایانی به کشاورزان خواهد کرد. پهپادها با جمع آوری اطلاعات دقیق از مزرعه، امکان وجود خطا در عملیات کشاورزی را به حداقل خواهند رساند.
ویژگی های فنی پهپاد سمپاش
تا قبل از پیدایش پهپادها دسترسی کشاورز به این حجم از اطلاعات مزرعه ای تقریبا غیر ممکن بوده است. تشخیص سطح کشت و نیاز به سم یا کود با کمترین هزینه و بالاترین دقت از قابلیت های پهپاد کشاورزی می باشد. پهپاد قادر به تهیه تصویر از اراضی کشاورزی و بررسی وضعیت مزرعه، لزوم آبیاری، شرایط محصول و آفات خواهد بود.
پهپاد کشاورزی نه داخل خاک کار می کند که به محصول آسیب برساند و نه خط هوایی بالای اراضی را اشغال می کند. اگر پهپاد مکان محصول آفت زده را دقیق نشان بدهد، پهپاد سمپاش آفت کش را به محل درست پاشش می کند.
پهپاد، پرنده ای دقیق بوده که سرنشین ندارد و در عملیات های مزرعه ای مانند سمپاشی و کشت به کار گرفته می شود. پهپاد سمپاش با کمترین هزینه و زمان، دارای کاربردهای فراوانی در کشاورزی می باشد. پهپاد قادر به پاشش انواع سم و آفت کش و کود مایع بوده و در ظرفیت های مختلف ۱۰ تا ۱۵ لیتر موجود است. پهپاد با سرعت سمپاشی هر هکتار زمین در مدت زمان ۸ تا ۱۰ دقیقه، جزو سریع ترین سمپاش ها محسوب می شود.
پهپاد با وجود سیستم هدایت کننده، دارای قابلیت تنظیم سرعت پاشش سم با سرعت پیشروی و همچنین پاشش یکنواخت خواهد بود. با بکارگیری پهپاد، سمپاشی نخلستان ها و مزارع برنج حتی با وجود بیشترین دما و رطوبت محیطی امکان پذیر می شود.
فواید استفاده از پهپاد سمپاش
- کاهش آلودگی و بیماری کشاورزان به دلیل عدم قرارگیری در معرض سموم
- افزایش عملکرد و کارایی سمپاشی
- سمپاشی با پاشش یکنواخت
- به حداقل رسیدن مدت زمان سمپاشی نسبت به سایر روش ها
- عدم ورود به مزرعه و کاهش خوابیدگی و لهیدگی محصول
- افزایش عملکرد محصول و راندمان سالیانه
- بکارگیری پهپاد در اراضی نامسطح و صعب العبور
- صرفه جویی در مصرف سم
- افزایش بازارپسندی و کیفیت محصول
- به حداقل رسیدن صدمات انسانی و حیوانی
یک: افزایش سرعت سمپاشی
پهپادها در مدیریت زمان و سهولت انجام کار بسیار تأثیرگذار هستند. پهپاد با امکان سمپاشی روزانه ۳۰ تا 45 هکتار نسبت به سمپاش تراکتوری با ظرفیت روزانه ۱۰ تا ۱۵ هکتار برتری دارد.
دو: صرفه جویی در مصرف سم
استفاده از پهپاد در صرفه جویی 30 درصدی مصرف سم، حفاظت محیط زیست و کاهش هزینه تولید بسیار موثر می باشد.
سه: صرفه جویی در مصرف آب
استفاده از پهپاد تاثیر قابل توجهی در کاهش مصرف آب به میزان 97% خواهد داشت. در عملیات دفع آفات گیاهی با کمک سمپاش تراکتوری، به میزان ۲۰۰ تا ۴۰۰ لیتر آب در هر هکتار مصرف می شود. در حالی که مصرف آب در سمپاشی به وسیله پهپاد، به میزان ۱۴ تا ۱۵ لیتر آب در هر هکتار می باشد.
چهار: بهبود عملکرد مزرعه ای
سمپاشی اراضی گلآلود که امکان تردد سمپاش تراکتوری نیست به وسیله پهپاد به راحتی قابل انجام می باشد. در اراضی نا مسطح، شیب دار و صعب العبور با عدم امکان حرکت تراکتور، پهپاد سمپاش بکار گرفته می شود.
به حداقل رساندن تردد در اراضی کشاورزی و در نتیجه کاهش تلفات محصول، مزیت دیگر بکارگیری پهپاد میباشد. تلفات محصولات کشاورزی نظیر گندم و جو به میزان 10% و کلزا به میزان 20% است. این میزان آسیب در اثر لهیدگی ناشی از عبور چرخ ادوات در داخل مزرعه به وجود می آید.
پنج: صرفه جویی در هزینه کارگری
در انجام عملیات مزرعه به ۳ تا ۴ کارگر برای هر تراکتور مورد نیاز است. در نتیجه استفاده از پهپاد، صرفه جویی در هزینه های کارگری را در پی خواهد داشت.
شش: پخش یکنواخت سم
با استفاده از پهپاد می توان به سمپاشی کاملاً یکنواخت با حداقل بادبردگی سم را انجام داد. به این دلیل که در پهپاد فشار هوا به طرف پایین می باشد و بادبردگی سم به حداقل ممکن خواهد رسید.
حتما ببینید: وام کشاورزی
هفت: خرید آنلاین پهپاد کشاورزی
برای خرید آنلاین پهپاد کشاورزی کافی است در سایت ویترین نت این عبارت را جستجو کرده و کرده و از تامین کننده مطمون بخرید. شما همچنین میتوانید پهپادهای کشاورزی را از این پلتفرم تجارت B2B به صورت اقساطی خریداری کنید.
با سلام
قابل توجه کشاورزان عزیز که نیاز به سمپاشی مزارع و زمینهای خود با پهپاد دارند.
امکان درخواست خدمات سمپاشی مزارع کشاورزی با پهپاد در سامانه آنلاین پهپادکار به صورت رایگان فراهم شده است.
کشاورزان محترم می توانند در هر ساعتی از شبانه روز با مراجعه به سامانه پهپادکار، درخواست سمپاشی خود را به صورت رایگان ثبت کنند تا درخواست سمپاشی بدون واسطه و فوت وقت به اطلاع پهپادداران سراسر کشور و منطقه رسیده و با کشاورز تماس گرفته شود.
ادرس سامانه پهپادکار:
www.pahpadkar.com