راه اندازی کارگاه تولیدی با سرمایه کم دارای ریسک بالایی است. اگر سرمایه اولیه کمی دارید سختی های راه تولید چند برابر می شود. خبر خوب این است که همه کارگاه های تولیدی نیازمند سرمایه گذاری زیاد نیستند. هر چه میزان سرمایه ورودی به کار تولیدی کمتر باشد امکان متضرر شدن تولید کننده کمتر می شود. راه اندازی کارگاه تولیدی با سرمایه زیاد در صورت بروز مشکل می تواند به از دست دادن سرمایه منجر شود. در این مطلب به معرفی مشاغل تولیدی کارگاهی می پردازیم که با سرمایه کم نیز قابل راه اندازی باشند.
راهاندازی کارگاه تولید ماهیان زینتی
پرورش ماهیان زینتی از جمله کسب وکارهایی است که با سرمایه اولیه اندک قابل راهاندازی است. البته برای راهاندازی کارگاه پرورش ماهیان زینتی علاوه بر سرمایه اولیه به دانش این کار نیز نیاز دارید. با مطالعه و تحقیق در این مورد و کسب تجربه در دوره تولید ماهیان زینتی، این دانش را کسب خواهید کرد. در صورتی که 50 میلیون تومان سرمایه اولیه نقدی، یک فضای 45 متری و 20000 قطعه ماهی در اختیار داشته باشید، پس از 11 ماه سرمایه اولیه شما باز خواهد گشت.
سود سالیانه این کسبوکار مبلغ 60 میلیون تومان تخمین زده میشود. یکی از نکات مثبت راهاندازی کارگاه ماهی زینتی در ابعاد کوچک این است که نیازی به کسب مجوز از شیلات و جهاد کشاورزی ندارد. کارگاههای پرورش ماهی زیر صد متر در گروه مشاغل خانگی جای میگیرند. به همین علت نیازی به کسب مجوز و روبهرویی با مشکلات عدیده آن وجود ندارد.
حتما ببینید: خط تولید با 300 میلیون
راهاندازی کارگاه تولید بلوک سیمانی
برای راه اندازی این کسب و کار میتوان با توجه به بودجه شخصی اقدام به فعالیت کرد. حتی اگر بودجه کمی در اختیار داشته باشید، میتوانید با یک دستگاه بلوکزنی و در فضایی کوچک کار خود را شروع کنید. البته با در دست داشتن سرمایه بیشتر میتوان این کارگاه را در مقیاسهای بزرگتر راهاندازی کرد. هزینههای پیش روی تولیدکنندگان تولید سیمانی به عوامل زیر بستگی دارد:
- داشتن مالکیت زمین کارگاه یا نیاز به اجاره کردن این زمین.
- تهیه دستگاه بلوکزنی دستی یا خودکار.
- خرید دستگاه نو و کار نکرده یا خرید دستگاههای دستدوم و کارکرده.
تولید لیوانهای کاغذی در منزل
تولید لیوان کاغذی را میتوان هم در مقیاس کوچک در منزل و هم در مقیاسی بزرگ و بهصورت صنعتی پیش برد. برای افرادی که قصد راهاندازی کارگاه تولیدی با سرمایه اولیه کم دارند، امکان راهاندازی این کسبوکار حتی در پارکینگ منزل نیز وجود دارد. جالب است که بدانید پرکاربردترین وسیله یک بار مصرف همین لیوانهای یک بار مصرف هستند. به همین دلیل سود حاصل از تولید این لیوانها میتواند درآمد مناسبی در ازای سرمایهگذاری کم داشته باشد.
تولید شمع در منزل
برای تولید شمع میتوان اقدام به راهاندازی یک کارگاه نمود. از طرفی اگر سرمایه اولیه بسیار محدودی در دسترس قرار داشته باشد میتوان بدون نیاز به فضای کارگاهی این کسبوکار را در منزل نیز راهاندازی کرد. این کار تولیدی توجیه اقتصادی مناسبی دارد. روزانه مبلغی در حدود 5 میلیارد تومان هزینه خرید و استفاده از شمع میشود. جالب است که بدانید اغلب این شمعها از خارج از کشور وارد ایران میشوند. به همین دلیل تولید شمع یک کسبوکار با سرمایه اندک و درآمد زیاد خواهد بود.
طرح توجیهی این کسبوکار نشان میدهد که در صورتی که آشنایی کامل با این کار داشته باشید، میتوانید با ساختن 2600 شمع در ماه به درآمد خالص 11 میلیون تومانی در هر ماه برسید. البته باید بازار فروش این شمعها را نیز تأمین کنید. آشنایی کامل و آموزش مناسب ساخت شمع از مهمترین فاکتورهای موفقیت در این کسبوکار است. توصیه میشود در ابتدا آموزشهای لازم را ببینید و سپس اقدام به شروع کار بکنید. لوازم موردنیاز برای شمعسازی را در ادامه مشاهده مینمایید:
- پارافین
- اسید استئاریک
- فتیله
- ظرف مخصوص ذوب کردن پارافین
- ورق موم
- گلیسیرین
- قالبها
- رنگها
- عطرها
راهاندازی کارگاه خیاطی
مهارت، تخصص و پشتکار از مهمترین عوامل موفقیت در راهاندازی کارگاه خیاطی هستند. نیاز انسان به لباس تمام نشدنی است. به همین دلیل بازار کار خیاطی تا همیشه گرم است. تنها باید تلاش کرد تا محصولی باکیفیت و مطابق نیاز روز تولید نمود. در حال حاضر با 30 میلیون تومان سرمایه اولیه و یک فضای کوچک 20 متری میتوان به درآمدی سه میلیون تومان در ماه رسید. ممکن است به دلیل وجود رقبای زیاد در این عرصه، کار در ابتدا کمی دشوار باشد ولی با استفاده از خلاقیتهای فردی و داشتن پشتکار میتوان به درآمد مطلوبی رسید.
با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.
استعلام قیمتاطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.
ثبت نام