اسانس کشمش چیست و چه کاربردی دارد؟

زمان مطالعه: 4 دقیقه

اسانس، مایع یا محلولی است که از ترکیب و تقطیر گیاهان مختلف به دست می‌آید و عطری خوشایند و قوی دارد. اغلب اسانس‌ها از میوه‌های خشک شده یا برگ گل تهیه می‌شوند و برای مصرف صنعتی خوراکی یا دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اسانس کشمش یا مویز یک ماده طبیعی است که از کشمش تولید می‌شود و مایعی بدون رنگ و حلال در آب، الکل و روغن است. اسانس کشمش از طریق تقطیر یا روش‌های مختلف دیگر تولید می‌شود و حلال است. در ادامه این مقاله بیشتر درباره اینکه اسانس کشمش چیست، چه موارد مصرفی دارد و چگونه تولید می‌شود بیشتر توضیح خواهیم داد. با ما در ویترین نت همراه باشید.
 

کاربرد اسانس کشمش
 

اسانس کشمش چه موارد مصرفی دارد؟

کشمش یکی از مهم‌ترین فرآورده‌‌های انگور است که خاصیت فراوانی دارد و در انواع غذاها، شیرینی‌ها یا به‌صورت آجیل و تنقلات استفاده می‌شود. اسانسی هم که از کشمش به دست می‌آید ارزش غذایی بالایی دارد. با توجه به همین خواص و وجود مواد مغذی ارزشمند، اسانس کشمش در محصولات خوراکی و دارویی قابل استفاده است. در ادامه برخی از موارد مصرف کشمش را معرفی خواهیم کرد.
 

اهمیت و خواص اسانس کشمش
 

ارزش غذایی اسانس کشمش و اهمیت آن در مصارف دارویی

اسانس کشمش هم مانند خود کشمش خواص فراوانی از جمله ویتامین‌های A و B و مواد مغذی مانند آهن، مس و پتاسیم دارد. کشمش یک میوه خشک با چربی و سدیم کم و انرژی بالایی است. به همین دلیل در داروسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اسانس کشمش مانند اسانس گل سرخ، اسانس گل محمدی و اسانس‌های دیگر که خاصیت دارویی دارند در عطاری‌ها هم قابل فروش است.

عطر و طعم اسانس کشمش مناسب برای مصارف خوراکی

اسانس کشمش یک طعم دهنده فوق‌العاده است. قنادی‌ها و کارخانه‌های تولید کننده کیک و بیسکوییت از این اسانس در محصولات خود برای طعم دادن استفاده می‌کنند. اسانس کشمش در انواع آبمیوه، کیک، شیرینی و دمنوش‌ها قابل استفاده است. این اسانس بوی کشمش را دارد و به شیرینی و خوراکی‌های دیگر عطر دلپذیری می‌دهد. به یاد داشته باشید مصرف بیش از حد اسانس‌ها باعث آسیب به دستگاه گوارش می‌شود و عوارض متعدد دیگری دارد.

با خرید و فروش تجهیزات صنعتی و دستگاه‌های مختلف تولید اسانس کشمش به‌راحتی صورت می‌گیرد و واردات آن کاهش پیدا کرده است. اما در هنگام خرید اسانس کشمش بهتر است به داشتن علامت استاندارد یا نشان سیب سبز توجه کنید.
 

مهم‌ترین موارد مصرف اسانس کشمش در صنایع غذایی
 

اسانس کشمش چگونه تولید می‌شود؟

طعم دهنده یا همان اسانس کشمش، محصول پرفروشی است که در صنایع غذایی و دارویی کاربرد زیادی دارد. یکی از روش‌های تهیه اسانس کشمش، تقطیر است که بیشتر از روش‌های دیگر رواج دارد.

در فرآیند تولید اسانس با روش تقطیر، میوه کشمش خشک را درون دستگاه عرق گیری می‌ریزند و با کمک حرارت، بخار تولید شده را بعد از سرد شدن به‌عنوان اسانس جمع می‌کنند. بعد از تولید اسانس نوبت به بسته‌بندی محصول می‌رسد. با خرید دستگاه بسته‌بندی مجهز به جت پرینتر می‌توانید با چسباندن برچسب اطلاعات کامل اسانس را روی انواع بطری درج کنید.

علاوه‌بر روش تقطیر، تولید اسانس روش‌های فشار سرد، روش انفلوراژ و استخراج حلال انجام می‌شود. روش استخراج حلال مدرن‌ترین راه تولید اسانس است. این روش از طریق خلا و بدون گرما دادن به گیاه صورت می‌گیرد و میزان اسانس یا روغن بیشتری تولید می‌شود. البته قابل ذکر است برخی از این شیوه‌های تولید اسانس برای اسانس‌های صنعتی و غیرخوراکی مثل عطرها استفاده می‌شود. به‌عنوان مثال روش انفلوراژ روشی قدیمی برای تولید عطر است.

تقطیر، رایج‌ترین روش‌ تولید اسانس کشمش
 

با تولید اسانس کشمش کسب درآمد کنید

با توجه به موارد مصرف اسانس کشمش به‌صورت خوراکی یا دارویی، این محصول تقاضای زیادی در بازار خرید و فروش اسانس‌ها دارد. با خرید یک دستگاه عرق گیری و مواد اولیه مانند کشمش می‌توانید کارگاه کوچک تولید اسانس کشمش و انواع اسانس‌های دیگر را راه‌اندازی کنید. یکی از مسائلی که باید برای تولید اسانس کشمش مورد توجه قرار دهید غلظت محصول است. هر چه غلظت محصول کیفیت بهتری داشته باشد در قیمت آن تاثیر مستقیم دارد.

یکی دیگر از دلایل تولید به جای خرید اسانس کشمش مسائل اقتصادی است. تولید اسانس کشمش در کارگاه‌های قنادی و در کنار تجهیزات قنادی می‌تواند به صرفه باشد. در یک قنادی به‌ طور روزانه مقدار زیادی اسانس کشمش مورد نیاز بوده و به همین دلیل تولید آن مقرون به صرفه‌ است.

این موضوع در مشاغل دیگر هم اهمیت بسیاری دارد. به‌عنوان مثال در آشپزخانه‌های بزرگ به دلیل حجم و وسعت کاری که دارند با کمک تجهیزات آشپزخانه صنعتی صفر تا صد کارهای پخت غذا را به‌سرعت و با کمترین هزینه‌ها انجام می‌دهند. اگر قصد تولید اسانس کشمش دارید، باید نسبت به اخذ مجوزهای بهداشتی از سازمان‌های مربوطه مانند وزارت بهداشت اقدام کنید.
 

طرز تهیه اسانس کشمش
 

با یک دستگاه عرق گیری، کسب‌و‌کار کوچک خود را راه اندازی کنید؟

تولید اسانس کشمش مراحل سختی ندارد و کاری سودآور است. با توجه به اهمیت و خواص اسانس کشمش این محصول کاربرد بسیاری دارد و خرید و فروش آن در بازار از رونق خوبی برخوردار است. ویترین نت عرضه کننده انواع دستگاه‌های عرق گیری با ظرفیت‌های مختلف است. یک دستگاه عرق گیری علاوه‌بر تولید اسانس کشمش، برای تولید انواع عرقیات گیاهی مانند گلاب، عرق نعنا، بهارنارنج و زیره که موارد مصرفی فراوانی دارند مناسب است. برای خرید دستگاه عرق گیری می‌توانید از طریق شماره تلفن 91015263-021 با کارشناسان ویترین نت مشورت کنید.

این صفحه را به اشتراک بگذار:
خریدار هستم

با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.

استعلام قیمت
تامین‌کننده هستم

اطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.

ثبت نام

1 دیدگاه برای “اسانس کشمش چیست و چه کاربردی دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *