نامزد سابق جان مکآفی، حامی ارزهای دیجیتال و چهره جنجالی این حوزه، ادعا کرده است که این برنامهنویس کامپیوتر، علیرغم ادعاها مبنی بر خودکشی در زندان، هنوز زنده است و در تگزاس زندگی میکند.
جان مک آفی زنده است؟!
نامزد سابق جان مکآفی، حامی ارزهای دیجیتال و چهره جنجالی این حوزه، ادعا کرده است که این برنامهنویس کامپیوتر، علیرغم ادعاها مبنی بر خودکشی در زندان، هنوز زنده است و در تگزاس زندگی میکند.
نیویورک پست در 23 آگوست گزارش داد دوست دختر سابق که سامانتا هررا نام دارد، این ادعا را در مستند آینده نتفلیکس با عنوان «دویدن با شیطان: دنیای وحشی جان مکآفی» مطرح کرد.
به گفته هررا، مک آفی که در انتظار استرداد آمریکا به اتهام فرار مالیاتی درگذشت، مرگ خود را درحالیکه در اسپانیا بود جعل کرد.
«نمیدانم باید بگویم یا نه اما دو هفته پیش، پس از مرگ او، از تگزاس با من تماس گرفتند: «این من هستم، جان. من به مردم پول دادم تا وانمود کنند که مردهام، اما نمردهام.»
هررا همچنین ادعا کرد که طبق گفته مکآفی، تنها سه نفر میدانند که او هنوز زنده است. جالب اینجاست که این زن مدعی شد مکآفی از او خواسته است که با او فرار کند.
جان مکآفی بارها در مورد قیمت بیت کوین پیشبینیهای جالبی کرده بود که تقریبا اصلیترین پیشبینی وی، به حقیقت تبدیل نشد!
مشکل مک آفی با قانون
بر اساس اتهامات مربوط به رمزارزها، دادستان، بنیانگذار شرکت نرمافزار آنتیویروس را به مشارکت در طرح پامپ و دامپ برای کلاهبرداری از سرمایهگذاران رمزارزها متهم کردند. مک آفی و تیمش متهم به استفاده از حساب توییتر برای ترویج این طرح کلاهبرداری شدند. در نتیجه، وزارت دادگستری ادعا کرد که مکآفی بیش از 2 میلیون دلار سود غیرقانونی به دست آورده است. لازم به ذکر است که او قبل از مرگ در یک سری توییت مدعی شده بود که اگر جسد مردهاش پیدا شود، خودکشی علت آن نیست.
مرگ مکآفی با جنجال احاطه شده بود و تا ژوئن 2022، پس از اینکه خانوادهاش پرونده قانونی برای بررسیهای بیشتر به راه انداختند، جسد او همچنان در سردخانهای در اسپانیا قرار داشت. این پرونده هنوز منحل نشده است.
گفتنی است، مقامات اسپانیایی خاطرنشان کردهاند که غیرعادی است که اجساد شناسایی شده توسط خانوادههایشان برای مدت طولانی پس گرفته نشود.
بنا بر گزارشها، هررا از 18 سالگی با مکآفی شروع به دوستی کرد اما آنها در سال 2012 پس از مرگ مشکوک همسایه خود از سن پدرو گریختند. مستند نتفلیکس که در 24 آگوست اکران میشود، زندگی مکآفی در حال فرار را دنبال میکند.
از کودکی تا نوجوانی جان مک آفی
جان مک آفی (John McAfee) در سال ۱۹۴۵ میلادی در انگلستان متولد شد و والدینش زمانی که او هنوز سن و سال کمی داشت به رانوک (Roanoke) واقع در ویرجینیا (Virginia) نقل مکان کردند. اگرچه او متولد انگلیس است اما یک شهروند آمریکایی است. سالهای نخست زندگی او، پُر از سختی و مشقت بود. پدرش یک مهندس نقشهبردار بود و زمانی که جان مک آفی پانزده ساله بود، به علت مصرف زیاد الکل دست به خودکشی زد.
مک آفی در سپتامبر ۱۹۴۶ در انگلستان متولد شد و اندکی بعد، خانواده اش به ایالات متحده، ویرجینیا نقل مکان کردند.
به گفته مکآفی، این حادثه آنقدر برای او تلخ و ناگوار بود که هر روز با این فکر از خواب بیدار میشود. او به کالج رانوک رفت و از همان سنین کم به یک کارآفرین موفق تبدیل شد. البته در همین زمان بود که به تبعیت از پدر به مصرف الکل، روی آورد.
تأسیس شرکت مکآفی آسوشیتس
مکآفی از همان ابتدا که شروع به برنامهنویسی و تولید نرمافزارهایی برای مقابله با ویروسها کرد، خوب میدانست که طی چند سال آتی، مشکلسازتر و تهدیدشان جدیتر خواهد شد. به همین دلیل در سال 1987 تصمیم به تأسیس شرکت نرمافزاری آنتیویروس، تحت عنوان مکآفی آسوشیتس (McAfee Associates) گرفت.
او در همین زمان مجدداً به سمت مواد مخدر گرایش پیدا کرد و مصرف آن را شروع کرد. حدود دو سال بعد، یعنی در سال 1989 برای رونق دادن به کسب و کار خود و سرعت بخشیدن به پیشرفت آن، شرکت پیمانکار دفاعی لاکهید مارتین را ترک کرد. شرکت نرمافزاری آنتیویروس مکآفی، اولین شرکت تخصصی در زمینه آنتیویروس بود.
اگرچه بسیاری از شرکتهای بزرگ از مشتریان همیشگی مکآفی بودند اما مردم عادی هنوز به اهمیت استفاده از آنتیویروس و در کل نرمافزارهای امنیتی، آشنایی چندانی نداشتند. با این حال مکآفی توانست حدود ۵ میلیون دلار در سال، درآمد کسب کند.
تاثیر مک آفی در بازار رمز ارزها
او در سال ۱۹۴۵ به دنیا آمد و در جوانی توانست در حوزه ی برنامه نویسی نام آور و سرآمد شود. مک آفی در اوایل چهل سالگی شرکت نرمافزاری McAfee Associated را تأسیس کرد.
شرکت او ارائه دهنده ی یکی از معروف ترین برنامه های آنتی ویروس در آن زمان بود. او در سال ۱۹۹۴ از این شرکت استعفا داد و در ادامه شرکت نرمافزاری Tribal Voice را تاسیس کرد که در اصل یکی از اولین برنامه های پیام فوری و چت اینترنتی بود. او همچنین شرکت فناوری QuorumEx و شرکت امنیتی و حفظ حریم خصوصی Future Tense Central را تاسیس کرد.
مک آفی در سال ۲۰۱۷ پیشبینی کرد که بیت کوین به ۵۰۰۰۰۰ دلار می رسد و بعدا با دیدن روند گاوی و بولیش مارکت پیش بینی کرد که بیت کوین تا اخر ۲۰۲۱ به یک میلیون دلار می رسد.
در آن زمان این خبر ها در رسانه های زیاد و فضای کریپتویی پخش شد. اما تا کنون بیت کوین به پیش بینی اولیه ی او یعنی ۵۰۰۰۰۰ دلار نیز نرسیده است. جالب است مکآفی در مورد قیمت ارزهای دیجیتال دیگر، پیشبینی خاصی نکرده است.
سلسله فعالیتهای ناموفق جان مک آفی
مکآفی پس از کنارهگیری از مقام خود در شرکت مکآفی آسوشیتس، به فعالیتهای پراکندهای پرداخت. اگرچه در شبکههای اجتماعی بر روی پروژه پیامرسان PowWow کار کرد اما مورد استقبال عموم واقع نشد.
پس از چندی تصمیم گرفت محصولات جدید خود را در شرکت Tribal Voice تولید کند. اما این محصولات نیز نتوانست نظر مشتریان جلب کند و مورد استقبال واقع شود.
سرانجام در سال 1999 میلادی، این شرکت را فروخت و مبلغ 17 میلیون دلار به دست آورد و با سرمایه به دست آمده به خرید و فروش املاک در آریزونا، تگزاس، هاوایی و نیومکزیکو روی آورد. او با علاقه زیادی که به ورزش آئروتکینگ (ترکیبی از گلادیاتور و موتور) داشت، به این ورزش روی آورد و با گردهم آوردن علاقهمندان این ورزش، شرکت Sky Gypsies را تأسیس کرد. اما پس از چندی به دلیل عدم موفقیت، این شرکت نیز به یکی دیگر از سلسله فعالیتهای ناموفق مکآفی پیوست.
وی اگرچه پس از فروش شرکت Tribal Voice در شرکت دیگری به نام Zone Labs در حوزه امنیت سایبری سرمایهگذاری کرد و محصولات متنوعی از جمله Zone Alarm را تولید کرد، اما در این مورد نیز، موفقیت قابل توجهی را به دست نیاورد. سرانجام با اوج گرفتن بحرانهای مالی آمریکا در سال 2009 میلادی و عدم وجود یک برنامه مدون در فعالیتهای وی، ثروت مکآفی 4 میلیون دلار کاهش پیدا کرد.
ارسال حرف Q در اکانت اینستاگرام مک آفی
به نقل از cryptobriefing، دیروز و در هیاهوی خبر مرگ جان مک آفی، یک تصویر از حرف انگلیسی Q در حساب اینستاگرام مک آفی منتشر شد. کمی بعد تمام حساب کاربری اینستاگرام و پست های او پاک شد! برخی می گویند این حرف کیو به نام گروه تئوری توطئه (QAnon) اشاره دارد. بهگفته این افراد، مرگ مک آفی باعث به کار افتادن سیستمی شده است که اسناد محرمانه دولتی را منتشر میکند.
افرادی که پیش از پاک شدن پست به تصویر دسترسی داشتند ادعا می کنند که تصویر حاوی یک آدرس اتریوم بوده است. ادعایی که البته نادرست از آب درآمده است. این رشته کد به نظر می رسد مربوط به استاندارد فراداده های فیس بوک باشد، چراکه با حروف «FBMD» شروع میشود و کاملا با آدرس های اتریوم مغایرت دارد.
این درحالی است که برخی می گویند این فراداده ها به یک کد شانزده رقمی بلاک چینی اشاره میکنند. این ادعا هم قابل تأیید نیست چرا که به نظر نمی رسد داده های معناداری از این طریق به دست بیاید.
- منبع: آکادمی آموزش ارزهای دیجیتال بیت پین
با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.
استعلام قیمتاطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.
ثبت نام