دستگاه موکت شوی صنعتی چیست و چه انواعی دارد؟

دستگاه موکت شوی صنعتی چیست و چه انواعی دارد؟
زمان مطالعه: 6 دقیقه

شست و شوی فرش، موکت و دیگر پوشاننده‌های سطوح که جنسی نخی و پارچه‌ای دارند، بسیار مهم و حائز اهمیت است، چرا که هم زود کثیف می‌شوند و هم این که در صورت عدم رسیدگی و نگهداری مناسب، خیلی زود مرغوبیت خود را از دست می‌دهند. برای پاکسازی موکت در اماکنی مثل مساجد، سالن‌های کنفرانس و … معمولا روش‌های سنتی جوابگو نیستند، اما دستگاهی به نام موکت شوی صنعتی به دلیل کارایی و مزایای زیادی که دارد، توصیه می‌شود. در ادامه قصد داریم به این مورد که اصلا دستگاه موکت شوی صنعتی چیست؟ و چه مزایا، کاربردها و ویژگی‌هایی دارد، بپردازیم. با ویترین نت تا انتها همراه باشید.

دستگاه موکت شوی صنعتی چیست

دستگاه موکت شوی صنعتی چیست

همان طور که می‌دانید، در گذشته برای تمیز کردن و شست و شوی موکت و …، از روش‌های دستی استفاده می‌شد. در روش دستی شست و شوی موکت، معمولا الیاف‌ها به صورت کامل و دقیق تمیز نمی‌شدند و مواد شیمایی که برای تمیزکاری مورد استفاده قرار می‌گرفت، موجب آسیب دیدن موکت می‌شد.

اما با ورود موکت شوی های صنعتی به بازار، دیگر بسیاری از مشکلات رایج در رابطه با شست و شوی موکت رفع شد. دستگاه موکت شوی صنعتی دستگاهی است که با استفاده از مکانیزم خاصی که دارد، می‌تواند علاوه بر موکت، فرش و … را نیز شست و شو دهد، بدون این که نیاز باشد تا موکت را جمع کنید و به محل خاصی جهت شست و شو انتقال دهید.

همان طور که گفتیم، با ورود این نوع دستگاه‌های صنعتی به حوزه نظافت، کار تمیز کردن و شست و شوی موکت‌ها با سرعت بسیار بیشتری انجام می‌گیرد، زمان زیادی صرف شستن و خشک کردن موکت نمی‌شود و … .

انواع موکت شوی صنعتی:

دستگاه‌های موکت شوی صنعتی دارای انواع مختلفی هستند که هر یک ویژگی‌ها و خصوصیات خاصی در نحوه کارکرد خود دارند. به عنوان مثال در یک دسته بندی کلی می‌توان موکت شوی های صنعتی را این گونه تقسیم بندی نمود:

  • box extractor
  • self- contained machine

در ادامه به صورت کامل شما را با هر کدام از این انواع آشنا خواهیم نمود.

موکت شوی صنعتی box extractor

در این نوع از دستگاه های موکت شوی صنعتی، سیستم پاشش و مکش به این صورت است که محلول آب و ماده شوینده از مخزن آب تمیز بر الیاف فرش یا موکت پاشیده شده و آب و آلودگی بلافاصله توسط سیستم مکش دستگاه جمع آوری می‌شود تا به مخزن آب کثیف منتقل گردد.

این نوع موکت شوی های صنعتی برای لکه گیری مایعات و آلودگی‌های سطحی بسیار مناسبند و مورد استفاده قرار می‌گیرند.

دستگاه موکت شوی self- contained machine

در نوع موکت شوی صنعتی self- contained machine، در کنار سیستم پاشش و مکش، از عملیات برس زنی مکانیکی نیز بهره برده می‌شود. در این نوع دستگاه‌ها یک یا دو برس به صورت غلتکی تعبیه شده‌اند که با حرکات خود، مواد شوینده را به خورد الیاف موکت و فرش می‌دهند تا عملیات پاکسازی با عمق بیشتری انجام بگیرد.

بهتر است بدانید که این برس‌ها به هیچ وجه موجب آسیب دیدن الیاف موکت شما نمی‌شوند و تنها آلودگی‌ها و کثیفی‌های موجود را از بین می‌برند. عملیات شست و شوی موکت و فرش در نوع self- contained machine حرفه‌ای‌تر و دقیق‌تر صورت می‌گیرد.

ساختار دستگاه موکت شوی صنعتی

ساختار دستگاه موکت شوی صنعتی:

با این که دستگاه موکت شوی صنعتی چیست، آشنا شدید. حال قصد داریم شما را با ساختار این نوع ماشین آلات آشنا سازیم.

هر دستگاه صنعتی حوزه نظافت، دارای ساختار خاصی است و در ساختمان خود از اجزای مختلفی بهره می‌برد تا بتواند عملیات پاکسازی را به بهترین شکل نیز انجام دهد. هر شرکت تولید کننده دستگاه موکت شوی صنعتی دارای زبانه طراحی خاصی است، از این رو ممکن است که ساختار دستگاه تولید شده در هر برند با هم متفاوت باشد، اما در این بخش قصد داریم به کلیات بپردازیم.

ساختار و قطعات موجود در یک دستگاه موکت شوی صنعتی از این قرار است:

  • برس: که برای نفوذ به داخل الیاف موکت و فرش تعبیه شده و معمولا حالت چرخان و غلتک مانندی دارد.
  • پمپ: که وظیفه پمپاژ آب و مواد تمیز کننده به سطح مورد نظر را دارد.
  • اسپری: که محلول آماده شده جهت را به سطوح می‌پاشد.
  • سیستم مکش: که وظیفه مکیدن رطوبت، آلودگی‌ها و مایعات پاشیده شده بر روی موکت را بر عهده دارد.
  • نازل: این وسیله معمولا برای تمیزکاری لای سطوح مختلف کاربرد دارد

این اجزا به صورت کلی در همه انواع موکت شوی های صنعتی موجود هستند و تنها در نوع مهندسی و ویژگی‌هایی که دارند، متفاوتند. همچنین ناگفته نماند، همان طور که گفتیم هر برند تولید کننده این نوع دستگاه‌ها، ممکن است که از قطعات و اجزای خاص دیگری هم استفاده کند.

دلایل استفاده از دستگاه موکت شوی صنعتی

دلایل استفاده از دستگاه موکت شوی صنعتی:

شما با استفاده از یک موکت شوی صنعتی، قادر هستید که عملیات پاکسازی سطح موکت و فروش را به راحتی انجام دهید. در گذشته برای تمیز کردن این سطوح، ابتدا باید وسایل چیده شده روی فرش و موکت جمع می‌شد، بعد خود موکت و فرش را جمع و به حیاط یا محلی که بتوان آن را شست و شو داد، انتقال می‌دادند.

وزن، ابعاد بزرگ، وقت گیر بودن جمع آوری و شست و شوی موکت و فرش همگی جزو عواملی بودند که دردسرهای زیادی را برای افراد در حین تمیز کردن این نوع پوشاننده‌های سطوح به ارمغان می‌آوردند. اما حالا با ورود موکت شوی های صنعتی به این حوزه، مشکلات زیادی که موجود بود، رفع شد.

در ادامه قصد داریم به مزایا و چرایی استفاده از موکت شوی‌های صنعتی بپردازیم.

مزایای استفاده از دستگاه موکت شوی صنعتی عبارتند:

  • سریع بودن انجام عملیات شست و شو
  • کاهش هزینه‌های حمل و نقل و حتی شست و شو
  • کاهش زمان خشک شدن موکت و فرش
  • دقیق‌تر انجام شدن عملیات تمیزکاری
  • عدم آسیب رسیدن به موکت و فرش در حین شست و شو
  • کاهش استفاده از مواد شوینده، آب و …
کاربردهای دستگاه موکت شوی صنعتی چیست؟

کاربردهای دستگاه موکت شوی صنعتی چیست؟

شما با استفاده از یک دستگاه موکت شوی صنعتی قادر خواهید بود که آلودگی‌های موجود در موکت از جمله انواع لکه‌های روغنی و رنگی، گرد و غبار و … را به راحتی پاکسازی کنید.

همچنین در اماکنی مثل مساجد، سالن‌های کنفرانس و … به دلیل این که از موکت در حجم و اندازه‌های زیادی استفاده شده، عملیات شست و شو با دقت و کیفیت بالا و از همه مهم‌تر، در محل انجام خواهد گرفت و دیگر نیاز نیست که موکت را از محل خارج نمایید.

به دلیل وجود سیستم مکندگی، مقدار زیادی از رطوبت وارد شده به موکت جهت پاکسازی، مکیده می‌شود تا موکت به سرعت خشک و قابل استفاده شود. همچنین برس‌های دستگاه، آلودگی‌ها را از عمق تار و پود فرش و موکت خارج کرده و مانع از تشکیل قارچ و بوی نامطبوع می‌شوند.

نکات مهم در خرید دستگاه موکت شوی صنعتی:

در بخش‌های قبل اشاره کردیم که دستگاه موکت شوی صنعتی چیست، چه کارایی و کاربردهایی دارد؟ چرا باید از این دستگاه‌های نظافتی استفاده کرد و … احتمالا شما نیز در پی این هستید که یک دستگاه موکت شوی صنعتی مناسب و ایده‌آل خریداری نمایید!

در این بخش قصد داریم به نکات مهم در خرید این دستگاه‌ها بپردازیم. نکاتی مثل:

  1. قابلیت کاربرد روی سطوح سخت و نرم
  2. میزان مصرف آب و مواد شوینده
  3. قدرت مکش
  4. پاشش محلول شوینده
  5. فشار برس
  6. سهولت کاربرد
  7. قیمت مناسب

هر کدام از این 7 عامل، به عنوان مهم‌ترین نکات در خرید موکت شوی صنعتی محسوب می‌شوند. اما قبل از این که به نکات گفته شده توجه داشته باشید، باید نیاز سنجی کنید و بر اساس نیاز و هدفی که دارید، اقدام به خرید دستگاه موکت شوی صنعتی نمایید.

به انتهای مقاله «دستگاه موکت شوی صنعتی چیست و چه انواعی دارد؟» رسیدیم. همان طور که ملاحظه کردید، در بالا و به صورت تفکیک شده، به موضوعاتی مثل دستگاه موکت شوی صنعتی چیست؟ دستگاه موکت شوی صنعتی چه کارایی و کاربردی دارد؟ در خرید این دستگاه‌ها به چه مواردی باید توجه داشت؟ دستگاه موکت شوی صنعتی چه انواعی دارد؟ و … اشاره شد.

امیدواریم که مطالب و موارد گفته شده برای شما عزیزان کاربردی و مفید واقع شوند و بتوانید از آن‌ها بهره لازم را ببرید.

ویترین نت، بازار آنلاین ماشین آلات صنعتی در حوزه‌های مختلف مثل حوزه مواد غذایی، بسته بندی، نظافت و … است و می‌توانید دستگاه‌های مورد نیاز خود را همین حالا به صورت آنلاین، بدون واسطه و مستقیم از تولید کننده مد نظرتان خریداری نمایید. برای مشاهده محصولات کافی است که روی لینک زیر کلیک کنید.

می‌توانید قبل از خرید با مشاوران مجرب ما در ویترین نت نیز تماس حاصل فرمایید تا به صورت کامل شما در رابطه با سوالات و مشکلاتی که دارید، راهنمایی نمایند. بهره مندی از مشاوره تخصصی تیم مشاوران ما نیز رایگان و بدون هزینه است.

مشاهده همه محصولات ویترین نت درخواست مشاوره رایگان
این صفحه را به اشتراک بگذار:
خریدار هستم

با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.

استعلام قیمت
تامین‌کننده هستم

اطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.

ثبت نام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *