خشک کردن میوه با دستگاه میوه خشک کن: طرز کار و مزیت‌های استفاده از دستگاه خشک کن

خشک کردن میوه با دستگاه میوه خشک کن
زمان مطالعه: 5 دقیقه

خشک کردن میوه از زمان‌های گذشته بهترین راه برای نگهداری میوه برای فصل‌های بعدی بوده و امروزه نیز میوه خشک طرفداران بسیاری دارد. خشک کردن میوه بدون کپک زدن و در مدت زمان کم دغدغه اصلی خانم‌های خانه‌دار و صاحبان کسب و کار خشکبار است. امروزه تولید میوه خشک تبدیل به یک تجارت خوب و پرسود نیز شده، به همین خاطر دستگاه‌های میوه خشک کن تولید شدند تا همه افراد بتوانند در مدت کم، میوه‌های خشک با کیفیت تولید کنند. اما سوال اصلی این است که خشک کردن میوه با دستگاه میوه خشک کن چه مزایایی دارد؟ در ادامه پاسخ این سوال و آموزش خشک کردن میوه با دستگاه را برایتان آماده کرده‌ایم. با ما همراه باشید.

خشک کردن میوه با دستگاه میوه خشک کن

دستگاه خشک کن

اگر تجربه خشک کردن میوه در هوای آزاد را داشته باشید، حتما می‌دانید که خشک کردن میوه‌های مختلف در هر فصل از سال شرایط خاصی دارد. همچنین مدت زمان خشک کردن میوه در ماه‎های مختلف نیز یکسان نیست و با طولانی شدن زمان خشک شدن میوه امکان آلوده شدن آن به باکتری‌ها، کپک‌ها و مخمرها افزایش می‌یابد. اما امروزه مشکلات عمده این کار با خشک کردن میوه با دستگاه میوه خشک کن، تقریبا حل شده‌اند.

اصلی‌ترین دلیل تمایل مردم به استفاده از میوه خشک، داشتن برنامه غذایی سالم است و اغلب افراد دوست دارند از خوراکی‌های مفید به جای تنقلات دیگر استفاده کنند. همین امر باعث شده است که بازار خشکبار به تامین کننده‌های میوه خشک بیشتری نیاز داشته باشد و این کسب و کارها به سرعت پیشرفت کنند. شروع کسب و کار تجارت میوه خشک برخلاف برخی از صنایع دیگر نیازی به داشتن تخصص خاصی ندارد و به راحتی می‌توان یک کسب و کار خانگی و کارگاهی راه اندازی کرد.

ویترین نت در این مقاله به تمامی سوالات شما درباره خشک کردن میوه با میوه خشک کن پاسخ داده است تا با دانش کافی، کسب و کار خود را شروع کنید.

طرز کار دستگاه میوه خشک کن چگونه است؟

طرز کار دستگاه میوه خشک کن

دستگاه‌های میوه خشک کن با تولید گرما، میوه‌ها را خشک می‌کنند. همه میوه‌ها حاوی آب میان بافتی هستند و فرآیند خشک کردن میوه‌ها با خشک کردن آب میان بافتی میوه صورت می‌گیرد. دستگاه‌های خشک کن دارای المنت‌های حرارتی و فن هستند. کار المنت‌ها تولید گرما است و فن‌ها گرما را به جریان می‌اندازند تا در کل دستگاه به گردش در بیاید.

همانطور که قبلا گفته شد خشک کردن میوه با دستگاه میوه خشک کن به دانش و تخصص خاصی نیاز ندارد. برای خشک کردن میوه‌ها کافی است آن‌ها را در ضخامت متوسط برش دهید و در سینی‌های دستگاه میوه خشک کن بچینید. مدت زمان خشک شدن اسلایس‌های میوه در دستگاه، به ضخامت ورقه‌ها و رطوبت محیط بستگی دارد، اما تقریبا تمامی میوه‌ها در 12 ساعت به طور کامل خشک می‌شوند.

چرا بهتر است برای خشک کردن میوه از دستگاه‌های میوه خشک کن استفاده کنیم؟

خشک کردن میوه با دستگاه میوه خشک کن

برای نگه‌داری میوه‌ها روش‌های مختلفی وجود دارد. هر یک از روش‌های خشک کردن میوه علاوه بر مزایا، معایب خاصی نیز دارد. روش خشک کردن میوه‌ها در فضای آزاد دردسرهای زیادی دارد. یکی از این دردسرها رشد باکتری‌ها و کپک‌ها بخاطر وجود قند و آب میان بافتی در میوه‌ها است، اما در روش دستگاهی بخاطر کم بودن زمان خشک شدن و شدت حرارت میکروب‌ها فرصت رشد پیدا نمی‌کنند و از بین می‌روند.

خشک کردن میوه با دستگاه میوه خشک کن بخاطر مزایای زیادش بسیار به صرفه تر است. دستگاه‌های خشک کن میوه‌ها را با دمای 140 درجه خشک می‌کند و همچنین قرار گرفتن میوه‌ها در یک محفظه بسته و استریل احتمال رشد باکتری را به صفر می‌رساند. نکته مهم‌تر این است که با روش سنتی نمی‌توان کسب و کاری راه اندازی کرد و برای این کار بهترین راه استفاده از دستگاه میوه خشک کن است.

خشک کردن میوه با دستگاه میوه خشک کن چه مزیتی دارد؟

مزایای خشک کردن میوه با دستگاه

مزیت استفاده از میوه خشک کن‌ها را می‌توان در 3 دسته زیر طبقه بندی کرد:

  1. سلامتی: همانطور که می‌دانید میوه‌ها منبع غنی ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌ها هستند. در خشک کردن میوه‌ها باید به این نکته توجه کرد که هرچقدر میوه به مدت طولانی‌تر در معرض حرارت قرار بگیرد این مواد مفید از بین خواهند رفت. اما دستگاه‌های میوه خشک کن تنها آب میان بافتی میوه‌ها را می‌گیرند و ویتامین‌ها و آنزیم‌های میوه از بین نمی‌روند. همچنین یکی دیگر از مزایای برجسته خشک کردن میوه با دستگاه میوه خشک کن این است که با این روش دیگر نیازی به استفاده از نگهدارنده‌ها برای کنسرو کردن میوه‌ها ندارید و میوه خشک را به مدت طولانی و بدون نیاز به نمک و نگهدارنده، می‌توانید در محیط خشک نگهدارید.
  2. کاربری آسان: استفاده از دستگاه‌های میوه خشک کن به دانش و تخصص نیاز ندارند و با آزمون و خطا می‌توانید روش خاص خود برای خشک کردن میوه با دستگاه میوه خشک کن را ابداع کنید.
  3. صرفه جویی: اگر به هر دلیلی میوه اضافی در یخچالتان انبار شده باشد، حتما می‌دانید که در عرض چند روز ممکن است میوه‌ها خراب شوند. پس خشک کردن میوه‌ها تنها روش نگهداری از آن‌ها برای طولانی مدت است. اگر تجربه خرید میوه خشک داشته باشید حتما می‌دانید که خرید مواد غذایی خشک شده هزینه بر است. با خرید دستگاه میوه خشک کن خانگی می‌توانید میوه، سبزی و گوشت را در خانه خشک کنید و در هزینه‌های خود صرفه جویی کنید.

دستگاه‌های میوه خشک کن باید چه خصوصیاتی داشته باشند؟

دستگاه میوه خشک کن

دستگاه‎های میوه خشک کن با توجه با کاربری آن باید خصوصیات خاصی را داشته باشد. در ادامه به چند خصوصیت برجسته این دستگاه‌ها اشاره کردیم:

  • توزیع گرما: پخش و گردش گرما در دستگاه‌های میوه خشک کن به دو صورت افقی و عمودی هستند. نوع عمودی جریان گرما بیشتر در دستگاه‌های خانگی دیده می‌شود که در این دستگاه‌ها المنت حرارتی در بالای دستگاه قرار گرفته است. نوع افقی توزیع حرارت در خشک کن‌های صنعتی بیشتر دیده می‌شود که بهترین نوع جریان گرما برای خشک کردن میوه با دستگاه میوه خشک کن است.
  • کاربری راحت: خشک کردن میوه با دستگاه‌های خشک کن به دانش خاصی نیاز ندارد و شیوه کار اغلب دستگاه‌ها یکسان است. اما برخی از دستگاه‌ها امکانات بیشتری دارند که کار شما را راحت‌تر می‌کند. داشتن تایمر یا فن‌های جریان گرما از مزیت‌های دستگاه میوه خشک کن به حساب می‌آید.
  • ابعاد و ظرفیت: فاکتور مهم انتخاب دستگاه میوه خشک کن اندازه آن است. دستگاه‌های خانگی ابعاد کوچک‌تری دارند اما باید به این نکته توجه کرد که برای راه اندازی کسب و کار خانگی، این دستگاه‌ها گنجایش محدودی دارند و اگر قصد دارید تنها برای مصرف خانگی خود میوه خشک تهیه کنید برای شما مناسب هستند. اما اگر قصد توسعه کسب و کار خود را دارید حتما از مدل‌های صنعتی و کارگاهی دستگاه خود را انتخاب کنید.
  • جنس بدنه: بدنه خشک کن‌ها اغلب از جنس فولاد ساخته می‌شود. فولاد ضد زنگ بیشتر در ساخت خشک کن‌های صنعتی کاربرد دارد و معمولا خشک کن‌های خانگی را از جنس پلاستیک می‌سازند که قیمت ارزان‌تری نیز داشته باشد.
  • صدا: طبیعی است که دستگاه‌های خشک کن بخاطر داشتن فن با سر و صدا کار کنند. اما این صدا به اندازه‌ای نیست که باعث ایجاد آلودگی در محیط خانه یا کارگاه شما بشود. اما در کل دستگاه‌های افقی صدای بیشتری نسبت به دستگاه‌های عمودی دارند.
  • توان مصرفی: توان مصرفی رابطه مستقیمی با مصرف انرژی دارد. دستگاه‌هایی که توان بیشتری دارند، زودتر گرم می‌شوند و مصرف برق زیادی دارند.
  • بازه دمایی: اغلب دستگاه‌های میوه خشک کن مجهز به ترموستات هستند و می‌توان دمای آن‌ها را نیز تنظیم کرد. یک دستگاه خشک کن بازه دمایی 40 تا 160 درجه را شامل می‌شود که در دستگاه‌های مختلف این بازه متفاوت است.

امیدواریم این مطلب درباره خشک کردن میوه با دستگاه میوه خشک کن مورد پسند شما عزیزان واقع شده باشد. ویترین نت یک بستر امن برای خرید و فروش دستگاه‌های صنعتی مثل دستگاه خشک کن را راه اندازی کرده است که با ضمانت و مناسب‌ترین قیمت دستگاه‌های موردنیاز خود را از تامین کننده‌ها خریداری کنید.

برای مشاهده همه این دستگاه‌ها و بررسی مشخصاتشان می‌توانید بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

دستگاه میوه خشک کن

همچنین می‌توانید از مشاوره‌های تخصصی کارشناسان ما به صورت کاملا رایگان برای انتخاب بهترین مدل دستگاه و خرید آن بهره‌مند شوید. برای دریافت مشاوره رایگان کافی است با شماره 02191001170 تماس حاصل فرمایید.

این صفحه را به اشتراک بگذار:
خریدار هستم

با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.

استعلام قیمت
تامین‌کننده هستم

اطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.

ثبت نام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *