معرفی تیلر کولتیواتور
تیلر کولیتواتور یک تراکتور دوچرخ و یا یک کولتیواتور دستی است که براساس نیاز کشاورزان با قدرتهای مختلف تولید و وارد بازار شده است. به طور کلی قدرت ارائه شده این دستگاه معادل 5 تا 9 اسب بخار است.
تیلر کولیتواتور دارای یک موتور است که روی شاسی چرخدار قرار گرفته و به ابزارآلاتی همچون پمپ آب، پمپ سم پاش، شاسی کولتیواتو، شاسی چاله کن و نهرکن، شاسی دروگر و تریلی حمل بار مجهز است و با استفاده از کویلینگ بسته میشود.
انواع تیلر کولیتواتور
تیلر کولیتواتور که از پرکاربردترین دستگاه ها و ماشین آلات صنعت کشاورزی و باغبانی است، در دو نوع زیر وارد بازار شدهاند.
- تیلر کولیتواتور بنزینی
- تیلر کولیتواتور دیزلی
لیست قیمت تیلر کولتیواتور کلیک کنید
موارد استفاده از تیلر کولتیواتور
این تراکتور دو چرخ در زمینهای باغی کوچک که در آنجا حرکت تراکتور و ماشین آلات کشاورزی سنگین دشوار است، بیشترین کاربرد را دارد. به همین جهت عدهای این دستگاه را به نام تیلر کولتیواتور باغی نیز میشناسند تیلر کولتیواتور برای انجام فعالیت های زیر مورد استفاده قرار میگیرد.
- کشت
- سله شکنی
- سمپاشی
- آب کشی
- درو کردن
- بار کشی
- انتقال نیرو
- علف کنی
- جارو کشی
- تیغ زدن
- مسطح کردن زمین
- برف روبی
- شخم زدن، نرم کردن و به هم زدن خاک و بستر کشت
تیلر چیست؟
یکی از ابزار آلات سبک برای انجام کارهای کشاورزی تیلر کشاورزی است. این دستگاه نیز دارای کاربردهای مختلف بسیار زیادی است. از تیلر بیشتر در زمین هایی همچون شالیزارها استفاده می شود. در بازار، تیلرهای مختلفی عرضه شده اند و از آنجا که ارزان و کوچک هستند و استفاده از آن ها آسان و کم هزینه می باشد تا حد قابل توجهی در صنعت کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرند.
تیلر در زمین های باتلاقی و شالیزارها نیز کاربرد قابل توجهی دارند و اکثر کشاورزان استفاده از این دستگاه ها را به استفاده از ماشین آلات کشاورزی سنگین ترجیح می دهند. کاربرد این دستگاه نیز همانند تیلر کولتیواتور است.
ثبت نام رایگان تامین کنندگان در ویترین نت همین الان ثبت نام کنید
انواع تیلر
تیلرها از لحاظ نوع سوخت به سه دسته زیر طبقه بندی میشوند:
- تیلر بنزینی
- تیلر نفتی
- تیلر گازوئیلی
تیلرها دارای دو چرخ هستند اما جنس این چرخ ها ممکن است لاستیکی، آهنی پره دار و آهنی استوانهای باشد. شما میتوانید با استفاده از هندل، این دستگاه ها را راه اندازی کنید.
میزان مصرف سوخت آن نیز توسط لوله شفاف نصب شده در کنار آن مشخص می شود. این دستگاه دارای دو نوع دنده می باشد که شامل دنده سنگین و دنده سبک است. در تیلرها دو نوع کلاچ نیز تعبیه شده اند که کلاچ اصلی و کلاچ فرعی نامیده می شوند.
روتیواتور سنسوردار چیست؟
روتیواتور در حقیقت نوعی تراکتور دو چرخ است و چرخ های موجود در این دستگاه محرک آن هستند. روتیواتور مجهز به فرمانی شبیه به فرمان موتور سیکلت است که عمل هدایت دستگاه به طور دستی را به عهده دارد. گاهی اوقات راننده باید دنبال این دستگاه برود و گاهی اوقات نیز می تواند روی وسیله ای متصل به آن بنشیند.
ابزارهایی همچون تیغه های روتاری، چرخ خاک ورز، گاو آهن و نهر کن به روتیواتور متصل می شوند. این دستگاه در مدل ها و طرح های مختلف تولید شده است و یکی از آن ها روتیواتور سنسوردار می باشد. در پیشانی روتیوارتور سنسوردار دو خیش به یکدیگر متصل شده اند و همزمان خاک را به سمت چپ و راست برگردانده و نهر ایجاد می کند. برای ایجاد نهرهای اصلی و فرعی جهت آبیاری مزارع از روتیوارتور سنسوردار استفاده می شود.
با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.
استعلام قیمتاطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.
ثبت نام