جوجه کشی از جمله صنایع قدیمی است که در آن تخم نطفه دار، توسط پرندگان یا انواع دستگاه های جوجه کشی به جوجه تبدیل میشود. اصول فرآیند جوجه کشی از زمانهای گذشته تا به الان یکسان بود، ولی روشهای آن در طی زمان دست خوش تغییر شده است. امروزه با توجه به افزایش نیاز بشر به فرآوردههای حیوانی مثل تخم مرغ، استفاده از دستگاهها، باعث افزایش کیفیت و بازدهی عمل جوجه کشی شده است. اما ماشین جوجه کشی چه انواعی دارد؟ با ویترین نت تا انتها همراه باشید تا شما را با انواع دستگاه جوجه کشی آشنا سازیم.
انواع دستگاه جوجه کشی
صنعت دامپروری و پرورش پرندگان در طی سالهای اخیر دستخوش تغییراتی بوده و پیشرفتهای زیادی را تجربه کرده است. صنعت جوجه کشی نیز امروزه به یکی از صنایع پرطرفدار و پردرآمد در ایران تبدیل گشته و افراد زیادی در این کسب و کار سرمایهگذاری میکنند.
با پیشرفت علم و صنعت، امروزه کمتر کسی از روشهای سنتی در این زمینه استفاده میکند. بنابراین، یکی از لازمههای شروع این کسب و کار، خرید دستگاه جوجه کشی است. انواع دستگاه جوجه کشی، راندمان کاری را افزایش میدهند و همین امر باعث افزایش سود سرمایهگذار میشود.
حتما ببینید: بیجک باربری
اما کدام یک از انواع ماشینهای جوجه کشی برای کسب و کار شما مناسب است؟
انواع دستگاه جوجه کشی کدامند؟
دستگاه های جوجهکشی بر اساس ظرفیت دستگاه به سه دسته کلی دسته بندی میشوند. دستگاههای جوجهکشی ظرفیت پذیرش چند تخم تا چندین هزار تخم را دارند. دستگاه جوجه کشی تمامی شرایط لازم برای رشد نطفه درون تخم را فراهم میکند.
تمامی دستگاههای جوجه کشی، وظیفه تنظیم دما و حرارت، میزان رطوبت، تهویه هوا و چرخاندن تخم مرغ را بر عهده دارند. انواع ماشین جوجه کشی بر اساس ظرفیت به صورت زیر تقسیم میشوند:
دستگاه جوجهکشی خانگی:
این دستگاه جوجهکشی مناسب کسب و کارهای کوچک و خانگی است. ظرفیت دستگاه جوجه کشی خانگی با توجه به اندازه آن، حداکثر تا ۱۵۰ تخم است.
دستگاه جوجه کشی خانگی در مقایسه با انواع صنعتی آن، ابعاد کوچکی دارد و به راحتی میتوان آن را جا به جا کرد. از این دستگاه علاوه بر راه اندازی کسب و کار خانگی، در آموزشگاههای فنی و حرفهای به منظور آموزش هنرجوها نیز استفاده میشود.
دستگاه جوجهکشی نیمه صنعتی:
ظرفیت دستگاه جوجهکشی نیمه صنعتی از انواع خانگی بیشتر است. این دستگاه برای کسانی که قصد راه اندازی یک واحد صنعتی با سرمایه کم را دارند مناسب است.
دستگاه نیمه صنعتی، برای صنایعی مثل مرغداری و پرورش پرندگان مناسب بوده و گنجایش تقریبی آن ۱۵۰ تا ۲۰۰۰ تخم است.
دستگاه جوجهکشی صنعتی:
این دستگاه برای صنایع بسیار بزرگ مناسب است. ظرفیت دستگاه جوجه کشی صنعتی، بالای ۲۰۰۰ تخم است که در برخی از این دستگاهها تا ۳۰۰۰ تخم نیز گنجایش دارد.
این دستگاه در صنایعی که هدف آنها تولید انبوه جوجه است، مورد استفاده قرار میگیرد.
کدام یک از انواع ماشین جوجه کشی برای کسب و کار شما مناسب است؟
همانطور که میدانید دستگاههای جوجه کشی در انواع مختلفی تولید میشوند. هر کدام از انواع ماشین جوجه کشی ویژگیهای خاصی دارند. برای خرید یک دستگاه جوجه کشی، ابتدا باید مشخص کنید که قصد دارید چه نوع پرندهای را پرورش دهید.
ماشینهای جوجه کشی بر این اساس در دو دسته حرفهای و اتوماتیک تقسیم میشوند که در ادامه کاربرد هر کدام را توضیح دادهایم.
دستگاه جوجه کشی حرفهای:
این نوع دستگاه برای جوجه کشی از پرندگان زینتی با نژادهای کمیاب استفاده میشود. سیستم تعبیه شده در این دستگاه نسبت به نمونههای دیگر بسیار حساس بوده و این امر آن را از مدلهای دیگر متمایز میکند.
دستگاه جوجه کشی حرفهای برای جوجه کشی از تخم پرندگانی مانند کاسکو مناسب است و برای جوجه کشی از مرغ یا بلدرچین و … بهتر است از مدلهای دیگر استفاده کنید.
دستگاه جوجه کشی اتوماتیک:
دستگاه جوجه کشی اتوماتیک یکی از انواع دستگاه جوجه کشی است که تمامی افراد، بدون نیاز به یادگیری مهارت خاص میتوانند از آن استفاده کنند. تنظیمات این دستگاه به گونهای است که تمامی اطلاعات مربوط به نگهداری تخم در ابتدا به صورت پیشفرض تنظیم میشوند و نیازی نیست تا کاربر در هربار استفاده اطلاعات آن را تغییر دهد.
این دستگاه که قیمت بالاتری نسبت به نمونههای دیگر دارد، برای جوجه کشی از تمامی تخم پرندگان مناسب است و در صورتی که قصد داشته باشید تا از پرنده دیگری جوجه کشی کنید، تنها باید نوع پرنده را مشخص کنید و تغییر تنظیمات به عهده خود دستگاه خواهد بود.
ویترین نت بازار آنلاین ماشین آلات صنعتی در حوزههای مختلف است که امکان خرید آنلاین و بدون واسطه از تولید کننده را برای شما فراهم کرده است.
همچنین ویترین نت این امکان را به شما میدهد تا با مقایسه امکانات و قیمت انواع دستگاه جوجه کشی، بهترین مدل آن را انتخاب کنید.
خرید انواع دستگاه جوجه کشی
همان طور که خدمتتان عرض کردیم، دستگاههای جوجه کشی در طیف وسیعی تولید میشوند و فاکتورهای زیادی در تعیین قیمت آن تاثیر میگذارند. اغلب کسانی که قصد دارند به تازگی این کسب و کار را راه اندازی کنند، در صورت نداشتن اطلاع و تخصص کافی در این زمینه، ممکن است دستگاه مناسبی انتخاب نکنند و همین امر باعث از دست رفتن سرمایه آنها شود.
مشاوران ویترین نت، به صورت رایگان شما را در خرید دستگاه متناسب با کسب و کارتان راهنمایی میکنند. برای درخواست مشاوره رایگان با ما در ارتباط باشید.
در مجله ویترین نت بخوانید:
با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.
استعلام قیمتاطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.
ثبت نام