با رشد روز افزون جمعیت جهان، نیاز به مواد غذایی و فرآوردههای حیوانی مانند تخم مرغ، درحال افزایش است. از آن جایی که جوجهکشی طبیعی نیاز روزانه بشر را رفع نمیکند، استفاده از روشهای مصنوعی برای افزایش بهرهوری از فراوردههای حیوانی، محبوبیت پیدا کردند. بسیاری از افراد فعال در این حوزه، در ابتدا با جوجه کشی در منزل کسب و کار خود را راه اندازی کردهاند. اما جوجه کشی در منزل چه مزایایی دارد و کدام یک از روش های پرورش جوجه در خانه، به صرفه است؟
جوجه کشی در منزل
جوجه کشی مصنوعی، مزایای زیادی در مقایسه با روش طبیعی دارد. در این روش، دستگاه جوجه کشی همه شرایط لازم برای تبدیل تخم به جوجه را فراهم میکند و همین امر باعث میشود تا در تمامی فصول سال به راحتی بتوان عمل جوجه کشی در منزل را انجام داد.
دستگاه جوجه کشی شرایط پرنده مادر را برای تخم فراهم میکند و برخلاف روش طبیعی، در هر دوره حتی تا هزاران جوجه برای کاربر تولید میکند. امروزه جوجه کشی در خانه میتواند درآمد بسیار خوبی برای کسانی که به دنبال یک شغل خانگی و خویشفرما هستند، به همراه داشته باشد. در ادامه روش های پرورش جوجه در خانه را برای شما عزیزان توضیح دادهایم.
روش های پرورش جوجه در خانه
جوجه کشی در منزل به دو روش طبیعی و مصنوعی قابل انجام است. فرآیند جوجه کشی، شرایط خاصی را طلب میکند که برای تخم پرندگان مختلف، متفاوت است. در این فرآیند، پرنده کرچ یا دستگاه جوجه کشی، شرایطی از جمله دما، رطوبت و اکسیژن محیط را برای رشد جوجه کنترل میکنند. روش های پرورش جوجه در خانه در دو دسته تقسیم میشوند:
1- جوجه کشی در منزل به روش طبیعی:
جوجه کشی طبیعی توسط پرنده کرچ انجام میشود. در این نوع از جوجه کشی، پرنده با خوابیدن روی تخم، شرایط جوجه کشی را به صورت غریزی فراهم میکند. بسیاری از افراد عقیده دارند که در جوجه کشی طبیعی درصد بالایی از تخمهای نطفه دار به جوجه تبدیل میشوند.
اما در این روش تعداد تخم نطفهدار پایین بوده و هر پرنده به طور متوسط 2 تا 3 تخم را به جوجه تبدیل میکند. بنابراین این روش برای کسانی که قصد کسب درآمد از این صنعت را دارند توصیه نمیشود.
2- روش های پرورش جوجه در خانه توسط دستگاه:
جوجه کشی مصنوعی توسط دستگاههای مخصوص و بدون دخالت پرنده انجام میشود. در این روش تخم نطفه دار در داخل دستگاه مخصوصی قرار میگیرد که این دستگاه وظیفه تنظیم دما و رطوبت محیط را به عهده دارد. همچنین دستگاه جوجه کشی، با چرخاندن تخمها و تهویه مناسب درصد جوجه آوری را بالا میبرد.
درست است که ماشین جوجه کشی خانگی را میتوان به صورت دست ساز و با تجهیزات ساده در منزل درست کرد، اما استفاده از دستگاه دست ساز نتیجه مطلوبی ندارد. دستگاههای تولید شده توسط کارخانجات معتبر، کیفیت و راندمان عمل جوجه کشی را بالا میبرند و موفقیت شما را در این کسب و کار تضمین میکنند.
مشخصات بهترین دستگاه جوجه کشی در منزل
جوجه کشی از پرندگان از جمله مشاغلی است که بخاطر ضعیف بودن نطفه از حساسیت بالایی برخوردار است. نطفه پرندگان بخاطر ضعیف بودن به کوچکترین تغییرات محیط واکنش نشان میدهند و از این رو کیفیت و راندمان دستگاه اهمیت زیادی دارد. اما علاوه بر این، انتخاب دستگاه جوجه کشی خانگی در وهله اول باید با توجه به نوع تخم مورد استفاده در جوجه کشی، صورت بگیرد.
یک دستگاه جوجه کشی در منزل مناسب و باکیفیت، بایستی خصوصیات زیر را داشته باشد:
- سنسور سنجش دما و رطوبت
- بدنه ضد زنگ
- برد هوشمند
- سیستم چرخشی مناسب
- سیستم تامین رطوبت
- تعداد شانه مناسب
و…
قیمت دستگاه جوجه کشی خانگی:
همانطور که میدانید فاکتورهای زیادی در تعیین قیمت دستگاه جوجه کشی دخالت دارند. از نوع برند گرفته تا امکانات جانبی و گارانتیهای مختلف، همگی در قیمت دستگاه تاثیر میگذارند.
ویترین نت بازار آنلاین ماشین آلات صنعتی در حوزههای مختلف است که امکان خرید آنلاین و بدون واسطه از تولید کننده را برای شما فراهم کرده است. همچنین ویترین نت این امکان را به شما میدهد تا با مقایسه امکانات و قیمت انواع دستگاه جوجه کشی در منزل، بهترین مدل آن را انتخاب کنید.
با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.
استعلام قیمتاطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.
ثبت نام