آیا میدانستید برای ترخیص ماشین آلات بسته بندی باید ابتدا با انواع این دستگاهها و قوانین مربوط به واردات آنها آشنا باشید؟
ترخیص این دستگاهها از گمرک، برندینگ و افزایش فروش، دغدغه بسیاری از تولیدکنندگان شده است و همین امر نیاز آنها را به خرید و استفاده از این دستگاهها بیشتر میکند. از طرف دیگر فرآیند واردات و صادرات، یکی از فعالیتهای تجاری پیچیده است و افراد باید در این مورد اطلاعات کاملی داشته باشند. در این مقاله از ویترین نت شما را با جزئیات واردات ماشین آلات دسته بندی دست دوم و نو به طور کامل آشنا میکنیم.
واردات انواع دستگاه بسته بندی
بسیاری از کشورها، قوانین و مقررات خاصی را برای واردات و صادرات دارند و همه افراد فعال در این زمینه نیز باید براساس همین قوانین اقدام کنند. از طرف دیگر کشور ایران، فرصتهای خوبی را برای تولیدکنندگان و فروشندگان ماشینآلات بستهبندی فراهم میکند. جالب است بدانید که صنعت بستهبندی در ایران نیز رو به رشد است. چون امروزه بیشتر افراد ابتدا به ظاهر و بستهبندی محصول نگاه میکنند و بعد از آن، ترغیب به خرید آن میشوند و کیفیت آن را میسنجند.
دستگاههای موجود در بازارهای خارجی نیز تنوع بالایی دارند و همین امر باعث میشود که تولیدکنندگان بتوانند برای انواع محصولات صنعتی، اسباب بازی، تجهیزات پزشکی و دارویی، ماشین بستهبندی مناسب و باکیفیتی را انتخاب و خریداری کنند. شما میتوانید در زیر با برخی از دستگاههای بستهبندی حبوبات که در بازار موجود هستند، آشنا شوید:
- ماشین بستهبندی مدل توزیندار: محصولات را براساس وزنشان بستهبندی میکند.
- مدلهای حجمی: محصولات را براساس شکل و حجم محصول، بستهبندی میکند.
- دستگاه کارتن پرکن: برای انواع قند، خرما، شکر، نمک، حبوبات (نخود، لوبیاچیتی، لوبیا قرمز و …) کاربرد دارد. به سیستم توزیندار مجهز است و با توجه به وزنهای مختلف محصولات، فرآیند بستهبندی را انجام میدهد.
- کیسه پرکن حجمی: برای پرکردن گرانول غذایی در داخل کیسه، کارتن و گونی مناسب است. جالب است بدانید که ماشین پرکن حجمی، برای کیسهگیری اکثر مواد با روندگی کافی استفاده میشود.
- دستگاههای بستهبندی چای و مواد پودری: برخی از ماشینآلات بستهبندی برای مواد پودری، مانند قهوه مناسبند و برخی دیگر از دستگاهها را برای بستهبندی چای در مدل تی بگ (کیسهای)، به کار میبرند.
ترخیص انواع ماشین آلات بسته بندی از گمرک
واردات ماشین آلات صنعتی بسته بندی، توسط بازرگانان زیادی انجام میشود. این کالاها و دستگاههای وکیوم، انواع مختلفی دارند. چون محصولات و کالاها با هم متفاوتند و در موارد مختلفی کاربرد دارند. جالب است بدانید که این دستگاهها، بیشتر مناسب استفاده در کارخانههای تولیدی هستند.
اما بعضی از دستگاههای وکیوم که اندازهای کوچکتر دارند، به صورت دستی در منازل استفاده میشوند. به همین دلیل شما باید برای اطلاع از تعرفه واردات ماشین آلات بسته بندی، با توجه به نوع هر یک، به متخصصان و مشاوران معتبر در این زمینه مراجعه کنید.
ترخیص ماشین آلات بسته بندی و وکیوم، بیشتر از کشور چین، تایوان، کره و بعضی از کشورهای اروپایی انجام میشود. برای واردات این کالاها، باید به بخشنامههای صادرشده از وزارت صنعت، معدن و تجارت مراجعه کنید و براساس قوانین وضعشده در این بخشنامهها، تجارت و بازرگانی این نوع کالاها را شروع کنید. چون در غیر اینصورت به هنگام ترخیص آنها از گمرک، با مشکل مواجه میشوید.
البته فراموش نکنید که این بخشنامهها هر چندوقت یکبار تغییر میکنند. به همین دلیل شما باید به سراغ بهروزترین آنها بروید یا از افراد و شرکتهای بارزگانی مطلع، مشاوره بگیرید. به صورت کلی ترخیص این ماشینها، شامل موارد زیر میشود:
- بستهبندی انواع مواد غذایی
- دستگاه بستهبندی مواد غذایی خلاء
- بسته بندی غلات
- دستگاه بسته بندی برنج
- بسته بندی میوههای خشک
- دستگاه بسته بندی میوه
- ماشین بستهبندی سبزیجات تازه و خشکشده
- دستگاه بستهبندی واحد تی بگ
- ماشین بسته بندی دوخت پلاستیکی
- ماشین آلات بستهبندی سیل القایی و ماشینهای سیل حرارتی
- انواع دستگاه چاپگر تاریخزن و قیمتزن
- انواع دستگاههای سلفون خوراکی اتوماتیک
- انواع لوازم مصرفی و لوزام بستهبندی
- دستگاه بستهبندی حجمی
- دستگاههای بسته بندی علوفه
- ماشین آلات بسته بندی پودر تمام اتوماتیک، مناسب برای بستهبندی مواد پودری مانند آرد، کاکائو، شیرخشک، نمک و ادویهجات ترشیجات
- ماشین آلات بسته بندی توزین دانهای مانند بذر، پسته، لوبیا، شکر، زرشک و کشمش، برنج، چای
مراحل واردات ماشین آلات بسته بندی
شما باید بدانید که قبل از واردات کالا به ایران، لازم است قوانین خاصی رعایت شود. یکی از این قوانین، پرداخت تعرفه گمرکی ماشین آلات بسته بندی است. این امر نیز با داشتن برنامهریزی مناسب و دقیق حل شدنی است. اینگونه میتوانید با شناخت و تسلط هر چه تمامتر پا به عرصه واردات و صادرات بگذارید و ضرر و زیان کمتری نیز ببینید. شما میتوانید در زیر با مراحل واردات تجهیزات بسته بندی بیشتر آشنا شوید:
- اخذ کارت بازرگانی
- انتخاب کالا و تامینکننده
- اخذ مجوزهای مربوطه
- مذاکره با فروشنده کالا
- درخواست ارسال پیش فاکتور یا پروفرما
- ثبت سفارش
- بیمه کردن بار
- حمل و نقل بین المللی
- انجام تشریفات گمرکی
- ترخیص کالا از گمرک
شرایط واردات ماشین آلات بسته بندی
واردات ماشین آلات بسته بندی دست دوم، یکی از اقداماتی است که واردکنندگان به دلیل قیمت پایینتر و به صرفهتر انجام میدهند. این امر، باعث شده است که خرید دستگاههای بستهبندی نو طرفدار کمتری داشته باشد. ولی باید بدانید که واردات تجهیزات دست دوم به کشور نیز قوانین و مقررات خاص خودش را دارد. چون به هر دستگاهی که سابقه کارکرد زیاد و کیفیت پایین دارد، اجازه ورود به کشور داده نمیشود.
در واقع یکی از شرایط این نوع واردات، اطمینان واردکننده از سلامت و کیفیت ماشینآلات است. چون برخی از آنها برای مدت طولانی کار کردهاند و قیمت به صرفه و مناسبی هم دارند؛ اما ممکن است هزینه تعمیرات و جبران خرابیهای آنها بیشتر از خرید دستگاه بستهبندی نو باشد. از طرف دیگر، خریدار هم باید در نظر داشته باشد که چنین دستگاهی ممکن است در آینده نیازمند تعویض قطعه باشد و حتی ممکن است قطعات دستگاه هم در بازار به سختی پیدا شود.
یکی از شرایط واردات ماشین آلات بسته بندی دست دوم، اخذ مجوز و ارزشگذاری پیش از ورود آن است. چون هر چه دستگاه کهنهتری وارد شود، مالیات واردات ماشینآلات بسته بندی کمتری برای آن در نظر میگیرند. جالب است بدانید که ترخیص کالا از گمرک ایران، در صورتی است که تولیدکنندگان نتوانند چنین دستگاههایی را تولید کنند و هنوز به تکنولوژی آن دست پیدا نکرده باشند. این امر باعث میشود که برای رفع نیاز بازار، اجازه واردات ماشین آلات بسته بندی دست دوم و نو نیز صادر شود.
در میان همه کشورهای فروشنده این دستگاهها، چین یکی از مبداهای وارداتی ایران، برای واردات است. البته برای تعامل اقتصادی با این کشور، افراد باید به دانش و تخصص کافی مجهز باشند و شرکتهایی متخصص و معتبر به سراغ این کار بروند.
موارد تاثیرگذار بر هزینه و تعرفه گمرکی واردات ماشین آلات بسته بندی
جالب است بدانید که هر یک از کالاهای وارداتی، یک کد تعرفه (HS code) دارد. این کد را گمرک تعیین میکند و واردکنندگان هم باید آن را قبل از انجام هر کاری دریافت کنند تا هنگام ترخیص کالاهای خود، به گمرگ نشان دهند. چون این کد، تعیینکننده کلیه هزینههای واردات و گمرک است.
واردکنندگان میتوانند برای پیدا کردن تعرفه گمرکی ماشین آلات بسته بندی، به کتاب قانون و مقررات واردات و صادرات مراجعه کنند و بعد از آن، کد کالای موردنظرشان را پیدا کنند. فراموش نکنید که کوتاهی در انجام این کار، در روند واردات و ترخیص ماشین آلات صنعتی، مشکل ایجاد میکند و حتی ممکن است محموله شما را به منزله کالای قاچاق توقیف کنند. به طور کلی عوامل گوناگونی بر هزینه و تعرفه گمرکی این دستگاهها تاثیرگذار است که میتوان موارد زیر را نام برد:
- نوع دستگاه دستهبندی
- مدل
- سال تولید
- وزن
- برند
- اولویت وارداتی
- توانایی کارکرد دستگاه
فراموش نکنید که هزینه و تعرفههای گمرکی، در سه دسته تقسیم میشوند و اگر ماشینآلات بستهبندی در دسته اول قرار داشته باشند، مراحل واردات و ترخیص راحتتری را میگذرانند.
سود حاصل از واردات ماشین آلات بسته بندی
شما میتوانید برای دریافت سود و درآمدی خوب بعد از واردات، کالاهای زیر را انتخاب کنید:
- انواع دستگاههای بسته بندی
- دستگاههای تزریق پلاستیک
- دستگاههای چاپ و بسته بندی
- ماشینآلات کشاورزی
- دستگاههای پرکن مواد دارویی
- دستگاههای پرکن مواد پودری
جمعبندی
در این مقاله در مورد ترخیص ماشین آلات بسته بندی صحبت کردیم و اطلاعاتی که لازم است در این زمینه داشته باشید را ارائه دادیم. شما میتوانید برای دریافت بهترین خدمات و مشاورهها درباره سرمایه مورد نیاز واردات ماشین آلات بسته بندی و کالاهای دیگر، از مشاوران و شرکتهای معتبر کمک بگیرید. یکی از این مشاوران معتبر و با تجربه، پلتفرم ویترین نت است که واردکننده را به خریدار و فروشنده و تولیدکنندگان انواع کالاها را به صادرکنندگان وصل میکند. شما میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر، با کارشناسان ویترین نت تماس بگیرید.
با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.
استعلام قیمتاطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.
ثبت نام