صفر تا صد راه اندازی خط تولید همبرگر

راه اندازی خط تولید همبرگر
زمان مطالعه: 4 دقیقه

همبرگر یکی از غذاهای پرطرفدار در سراسر دنیاست که فروش بسیار بالایی دارد. به همین دلیل راه‌اندازی خط تولید همبرگر می‌تواند یکی از کسب‌وکارهای پرفروش و سودآور باشد. در این مطلب می‌خواهیم درباره راه‌اندازی این خط و دستگاه همبرگرزن صحبت کنیم. با توجه به اینکه مواد غذایی و به ویژه انواع ساندویچ و پیتزا که با مواد پروتئینی تولید می‌شوند طرفداران زیادی دارند، شاهد یک بازار پررونق در این حوزه هستیم. تولیدکنندگان زیادی در این فضا فعالیت می‌کنند و محصولات مختلف خودشان را به مصرف‌کنندگان می‌فروشند. اگر شما هم می‌خواهید وارد این بازار شوید یا در کنار دیگر تولیدات خودتان به فکر راه‌اندازی خط تولید همبرگر هستید، در این مطلب همراه ما باشید.

راه اندازی خط تولید همبرگر

مراحل راه اندازی خط تولید همبرگر

راه اندازی خط تولید همبرگر مراحل مختلفی دارد که باید آنها را به ترتیب و با دقت انجام دهید. به طور کلی این مراحل شامل موارد زیر است:

  • یخ‌زدایی گوشت
  • استخوان‌گیری
  • خرد کردن گوشت
  • چرخ‌کردن گوشت
  • آماده‌سازی همبرگر
  • قالب‌زنی
  • منجمد کردن
  • بسته‌بندی

در ادامه به طور کامل به بررسی هر کدام از این مراحل می‌پردازیم.

یخ‌زدایی گوشت

گاهی به دلایل مختلف، در کنار گوشت تازه از گوشت منجمد نیز برای تولید همبرگر استفاده می‌شود. به همین دلیل پیش از شروع کار باید گوشت‌ها را دیفراست یا یخ‌زدایی کنید. برای این کار می‌توانید از روش‌های مختلف کمک بگیرید، ولی بهترین کار این است که گوشت منجمد را در دمای ۱۵ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا کم‌کم از حالت یخ‌زده خارج شود.

استخوان‌گیری

در این مرحله باید استخوان‌های گوشت را بگیرید تا برای همبرگر زدن گوشت خالص داشته باشید. بهترین کار این است که از دستگاه استخوان‌ گیر گوشت استفاده کنید. البته این دستگاه می‌تواند برای درآوردن استخوان مرغ یا حتی ماهی هم کاربرد داشته باشد. نام دیگر این دستگاه، استخوان جدا کن است که در ظرفیت‌های مختلف تولید و عرضه می‌شود. این محصول یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین دستگاه‌ها برای تولید برگر است. البته اگر حجم کار شما کم است می‌تواند خودتان گوشت خالص بگیرید که البته باید هزینه بیشتری بپردازید. این دستگاه به صورت اتوماتیک و با دقت بالا کار می‌کند و جنس آن از استیل ضدزنگ است.

خرد کردن گوشت

حالا زمان این است که گوشت‌ها خرد شده و به قطعات مورد نیاز خرد شوند. این قطعات معمولا به صورت تکه‌های ۲۵۰ گرمی است که برای این کار باید یک دستگاه برش گوشت یا به اصطلاح گیوتین خریداری کنید. البته در برخی از موارد این قسمت توسط نیروی انسانی انجام می‌شود. نکته مهمی که باید در این بخش به آن توجه کنید این است که تا حد امکان باید استخوان‌ها و چربی‌های باقی مانده از گوشت جدا شود تا بتوانید محصول باکیفیتی داشته باشید.

چرخ کردن گوشت

حالا که تکه‌های گوشت را در انداه‌های لازم آماده کردید، نوبت به چرخ کردن آنها می‌سد. در این بخش به یک چرخ گوشت صنعتی با قدرت خوب نیاز دارید. سپس قطعات گوشت را داخل دستگاه می‌ریزید تا به صورت یکنواخت چرخ شوند. چون چرخ گوشت مهم‌ترین دستگاه شما برای راه اندازی خط تولید همبرگر است، باید هنگام خرید آن دقت کافی را داشته باشید. از جمله مهم‌ترین مدل‌های بازار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • امگا
  • مینروا
  • آرتکس
  • الکتروکار
  • آلفا
  • فیمار
  • براکس

آماده کردن گوشت

قطعا گوشت خالی به تنهایی نمی‌تواند یک همبرگر خوشمزه و پرطرفدار باشد. به همین دلیل باید با یک فرمول مشخص افزودنی‌های لازم به آن اضافه شود تا در نهایت یک خمیر آماده داشته باشید. پیاز، نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه مخصوص همبرگر، سیر، آرد سوخاری و سویا از جمله موادی هستند که به نسبت لازم به گوشت اضافه می‌شوند.

راه اندازی خط تولید همبرگر

قالب زنی همبرگر

حالا باید از ماده آماده شده، تعداد مشخصی از همبرگر را تولید کرد. بیشتر همبرگرهایی که این روزها استفاده می‌شود، قطعات ۱۰۰ گرمی با قطر ۱۲ تا ۱۳ و ضخامت ۰.۶ تا ۰.۸ سانتی‌متر است. اینجا به کمک دستگاه همبرگر دن می‌توان در ردیف‌های مشخص، تعداد همبرگرهای لازم را تولید کرد. بعد از آماده‌سازی قطعات لازم، معمولا ۵ یا ۱۰ عدد از آنها روی هم قرار می‌گیرند تا برای بسته‌بندی آماده شوند.

منجمد کردن همبرگر

از آنجایی که باید همبرگرهای تولیدشده ماندگاری بالایی داشته باشند و در مناطق مختلف توزیع شوند، حالا زمان این است که قطعات آماده شده منجمد شوند. برای این کار برگرها را روی سینی مخصوص می‌چینند و با کمک قفسه‌های چرخ‌دار در تونل یا سالن انجماد قرار می‌دهند. دمای این محیط ۳۵- تا ۴۰- است و دمای نهایی همبرگرها به منفی ۱۸ درجه می‌رسد.

بسته‌بندی همبرگر

در مرحله آخر هم باید برگرهای منجمد شده داخل بسته‌بندی‌های مناسب قرار گیرند. در نهایت همه همبرگرها در کارتن‌هایی بزرگ با ظرفیت‌های ۹، ۱۲ یا ۱۸ کیلوگرمی بسته‌بندی شده و توزیع می‌شوند.

سخن پایانی

عرضه مواد غذایی یکی از بازارهای پرتقاضا و سودآور است. همین موضوع باعث می‌شود افراد زیادی بخواهند در این زمینه فعالیت کنند. ولی نکته مهم اینجاست که گاهی شتاب‌زده و عجولانه تصمیم می‌گیرند و بدون آگاهی نسبت به راه‌اندازی خط تولید وارد این فضا می‌شوند. از سوی دیگر، تولیدکنندگانی هستند که قصد گسترش خط تولید و سبد محصولاتشان را دارند.

همبرگر یکی از مواد غذایی پرطرفدار است که در طول سال حجم تولید بالایی دارد و تولیدکنندگان مختلفی در این حوزه فعالیت می‌کنند. اگر قصد راه اندازی خط تولید همبرگر دارید، در این مطلب به طور مفصل درباره این موضوع، مراحل انجام کار و دستگاه‌های مورد نیاز صحبت کردیم. برای خرید دستگاه‌ همبرگر زدن و دیگر دستگاه‌های مورد نیاز می‌توانید از ویترین نت کمک بگیرید و بعد از بررسی و مقایسه محصولات و تحقیق کافی، نسبت به خرید آنها اقدام کنید. پلتفرم آنلاین خرید و فروش B2B ویترین نت این امکان را فراهم کرده است تا از طریق آن بتوانید بدون واسطه با تامین کنندگان و تولید کنندگان در ارتباط باشید و با استفاده از سیستم RFQ ویترین نت و دریافت استعلام قیمت و مقایسه قیمت محصولات خریدی به صرفه را تجربه کنید.

این صفحه را به اشتراک بگذار:
خریدار هستم

با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.

استعلام قیمت
تامین‌کننده هستم

اطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.

ثبت نام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *