راهنمای راه اندازی خط تولید ادویه جات

راه اندازی خط تولید ادویه جات
زمان مطالعه: 4 دقیقه

تقاضا برای خرید ادویه جات به دلیل خواص دارویی و کاربرد گسترده‌ای که در آشپزی دارند روز به روز در حال افزایش است. ادویه‌هایی مانند فلفل، زردچوبه، زنجبیل، دارچین، زیره، میخک، سیر و هل مواد اصلی بسیاری از فست فودها، سس ها، نوشیدنی ها نان‌ها و انواع کلوچه‌ها هستند. ایرانیان سالانه 220 هزار تن ادویه مصرف می کنند که 170 هزار تن آن وارداتی است. ایران قادر است سالانه 50000 تن ادویه زیره، پاپریکا، سماق و گلپر تولید کند. برای اطلاع از چگونگی راه اندازی خط تولید ادویه جات می توانید به ادامه این مطلب توجه کنید.

سرمایه اولیه برای راه اندازی خط تولید ادویه جات

برای راه اندازی کارخانه و یا کارگاه تولید ادویه سرمایه اولیه حدود 500 میلیون تومان و زمینی به مساحت حداقل 500 متر مربع و نزدیک به 4 کارگر اعم از دستیار، اپراتور ماشین آلات نیاز است. فرآیند آسیاب کردن ادویه جات مقدار قابل توجهی گرد و غبار ایجاد می‌کند، بنابراین توصیه می‌شود کارگاه تولید ادویه را خارج از محدوده شهر راه اندازی کنید و از فن‌های بزرگ برای تهویه هوا استفاده شود.

راه اندازی خط تولید ادویه جات

مجوزهای لازم برای راه اندازی خط تولید ادویه جات

مجوز تولید و بسته بندی کالاهای خوراکی چون ادویه جات به دو صورت حقیقی و حقوقی صادر می شود. دریافت مجوز از جهاد کشاورزی و شبکه بهداشت از مهمترین مجوزهای لازم برای راه اندازی خط تولید ادویه جات است. پس از ثبت درخواست در جهاد کشاورزی باید منتظر دریافت نامه بازرسان برای بازرسی محیطی شبکه بهداشت باشید. ثبت برند در مرحله ی بعد قرار می گیرد که برای راه اندازی هر کسب و کار انجام آن ضروری است.

ماشین آلات و تجهیزات راه اندازی خط تولید ادویه جات

ماشین آلات مورد نیاز راه اندازی خط تولید ادویه جات شامل دستگاه آسیاب چکشی، آسیاب تیغه ای، مخلوط کن و دستگاه بسته بندی ساشه می شود. این فرآیند شامل آسیاب کردن ادویه ها است که معمولا به خرده چوب یا دانه هستند و سپس بسته بندی آن هاست. در ادامه این مطلب با انواع دستگاه ها و ماشین آلات مورد نیاز خط تولید ادویه جات بیشتر آشنا خواهید شد.

دستگاه آسیاب چکشی

یکی از بهترین دستگاه‌های خط تولید ادویه جات دستگاه آسیاب چکشی است. با استفاده از این دستگاه کاربردی می‌توانید انواع ادویه را در ظرفیت بالا آسیاب کنید. ادویه‌هایی چون فلفل سیاه که دانه‌هایی سخت دارد را می‌توان به وسلیه‌ی دستگاه آسیاب چکشی در حجم بالا آسیاب کرد. علاوه بر ادویه جات غلاتی چون گندم و جو را نیز می‌توان با استفاده از این دستگاه به راحتی خرد و آسیاب کرد. انتقال انرژی جنبشی که در چکش‌های در حال چرخش این دستگاه وجود دارد سبب خرد شدن و پودر شدن دانه‌ها می‌شود.


قیمت آسیاب برقی صنعتی کوچک


راه اندازی خط تولید ادویه جات

دستگاه آسیاب تیغه‌ای

دستگاه آسیاب تیغه‌ای از دیگر دستگاه‌های پرکاربرد برای خرد کردن و پودر کردن ادویه جات است. این دستگاه با قدرت موتور بالایی که دارد انواع ادویه‌ها چون زردچوبه، فلفل، دارچین، زنجبیل و سایر ادویه‌ها و دانه‌ها را خرد و پودر می‌کند. تیغه‌های این دستگاه اغلب از جنس فولاد است و در برابر برخی ادویه جات بسیار مستحکم است.

دستگاه بسته بندی ساشه پودری

دستگاه پرکن بسته بندی ساشه پودری برای بسته بندی انواع محصولات پودری مانند ادویه جات، قهوه و نمک مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه یکی از مهمترین ماشین آلات در زمینه تولید محصولات صنعتی است و وظیفه ی بسته بندی محصولات پودری را بر عهده دارد.

راه اندازی خط تولید ادویه جات

دستگاه قوطی پرکن

برای پرکردن محصولات غذایی چون ادویه جات در قوطی های فلزی، پلاستیکی و یا شیشه ای از دستگاه قوطی پرکن پودر استفاده می کنند. این دستگاه از مهمترین دستگاه‌های صنایع مختلف چون صنعت محصولات غذایی به حساب می‌آید و سبب بالا رفتن سرعت و دقت در کار می‌شود.

راه اندازی خط تولید ادویه جات

دستگاه بالابر پودری

دستگاه‌های بسته بندی موادغذایی نیاز به یک دستگاه بالابر برای انتقال موادغذایی پودری چون آرد، قهوه، ادویه جات و غیره دارد. این نوع دستگاه‌ها بهترین انتخاب برای جابه جایی موادغذایی می‌توانند باشند. کار با این دستگاه بسیار آسان به انجام می‌رسد و شما با ریختن مواد غذایی درون مخزن دستگاه بالابر به راحتی می‌توانید روند بسته بندی و انتقال محصولات را سرعت ببخشید.

راه اندازی خط تولید ادویه جات

سخن نهایی

با افزایش میزان مصرف ادویه جات و ورود فرهنگ غذایی دیگر کشورها تولید ادویه‌جات یکی از پرسودترین کسب و کارها در سال‌های اخیر بوده و بسیاری از افرادی که علاقه به راه اندازی کسب و کار و کارگاه تولیدی مواد غذایی دارند به علت ماندگاری بالاتر ادویه‌ها ترجیح می‌دهند کارگاه تولید ادویه‌جات را راه اندازی کنند. همان طور که در بالا به آن‌ها اشاره شد هزینه ی راه اندازی کارگاه تولیدی ادویه جات حداقل حدود 500 میلیون تومان است و برای شروع به کار نیاز به حداقل 2 دستگاه و 4 نیروی کار است.

این صفحه را به اشتراک بگذار:
خریدار هستم

با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.

استعلام قیمت
تامین‌کننده هستم

اطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.

ثبت نام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *