یکی از مهمترین تفریحات اغلب افراد، غذا خوردن در داخل رستوران است؛ درواقع بیشتر افراد تمایل دارند که بخشی از زمان خود را در رستوران در کنار خانواده و یا دوستان خود صرف کنند که این موضوع اهمیت صنعت غذا و حرفه رستوران داری را نشان میدهد؛ از این رو اگر شما نیز جزو کسانی هستید که میخواهید در حوزه رستوران داری فعالیت کنید، ما به شما مجموعه بیک صنعت را معرفی میکنیم؛ مجموعه بیک صنعت از ابتدای راه اندازی رستوران تا اتمام مراحل آن در کنار شماست.
مراحل راه اندازی رستوران چگونه است؟
رستوران داری را میتوان به عنوان یکی از مشاغل پرطرفدار و پرسود به حساب آورد؛ چراکه صنعت غذا یکی از صنایع بزرگ در همه کشورها محسوب شده و روند مثبت رشد این کسب و کار گویای این ادعاست؛ البته نکته بسیار مهمی که در رابطه با این حرفه وجود دارد، این است که در مسیر راه اندازی رستوران ممکن است که با چالشهای مختلفی روبهرو شوید؛ از این رو همراهی یک مجموعه باتجربه برای شما مثمر ثمر است. در ادامه تصمیم داریم شما را با نکات مهمی که در راه اندازی رستوران اهمیت دارند، آشنا کنیم.
برنامه ریزی و یا بیزینس پلن داشته باشید
گام اول در راه اندازی رستوران ، داشتن یک برنامه یا بیزینس پلن دقیق است؛ درواقع ابتدا شما باید تصمیم بگیرید که چه اهدافی در ذهن دارید؛ سپس چالشهایی که ممکن است برسر راه اهداف شما وجود داشته باشد را شناسایی کنید؛ به طور قطع بدون داشتن برنامه، نمیتوان به موفقیت دست پیدا کرد؛ از این رو بهتر است که با همراهی کارشناسان یک مجموعه باسابقه برنامه ریزیهای خود را انجام دهید تا در استانداردترین زمان ممکن بهترین نتیجه را به دست آورید.
مشتریان هدف را بشناسید
شناختن مشتریان هدف و یا مشتریان واقعی، به شما کمک میکند تا خدمات بهتری را در رستوران ارائه کنید؛ به بیانی دیگر از این طریق میتوانید نقاط قوت خود را تقویت و از سوی دیگر نقاط ضعف خود را نیز برطرف کنید.
منطقه مناسب را انتخاب کنید
انتخاب موقعیت مکانی مناسب بسیار ضروری است؛ البته باید درنظر داشته باشید که بخش بزرگی از هزینههای راه اندازی رستوران مربوط به اجاره و یا خرید رستوران است؛ پیشنهاد میکنیم لوکیشنهایی را انتخاب کنید که از تراکم جمعیتی خوبی برخوردار هستند تا بدین صورت، رستوران شما در دسترس مشتریان قرار داشته باشد؛ علاهبر آن درنظر گرفتن پارکینگ نیز برای پارک کردن ماشین مشتریان از دیگر نکات مهمی است که باید به آن توجه کنید.
نام و نشان تجاری رستوران را انتخاب کنید
باید یک نام مناسب و کوتاه که مشتریان بتوانند به راحتی آن را به ذهن خود بسپارند، برای رستوران خود انتخاب کنید. رعایت اصول طراحی نام و نشان تجاری (برند) بدیهی به نظر میرسد.
طراحی داخلی مناسب انجام دهید
یک نقشه طرح داخلی مناسب را برای رستوران خود طراحی کنید؛ سپس المانهایی که در بهتر دیده شدن فضا موثر هستند را در جای مناسب خود قرار دهید؛ استفاده بهینه از فضا، تطابق مدل دکوراسیون با کانسپت درنظر گرفته شده، توجه به ریزه کاریهایی نظیر نور، ارگونومی مبلمان فروشگاه و استفاده از رنگهای جذاب و مناسب از نکات مهم این بخش هستند.
سرمایه گذاری اولیه و درگردش مورد نیاز را مشخص کنید
به طور قطع برای راه اندازی هر نوع کسب و کاری، به ویژه راه اندازی رستوران ، نیاز به یک میزان سرمایه اولیه دارید؛ هر چه سرمایه اولیه بیشتری دراختیار داشته باشید، برنامهریزیهای بهتری را نیز میتوانید انجام دهید؛ البته جای نگرانی وجود ندارد؛ زیرا اگر بتوانید به درستی مدیریت مالی را انجام دهید به راحتی کلیه هزینههای موردنیاز را میتوانید پرداخت کنید.
و …
راه اندازی فست فود در کنار یک تیم حرفهای
فست فود یکی دیگر از مشاغلی است که امروزه طرفداران بسیار زیادی نیز پیدا کرده است؛ درواقع غذاهای فست فودی جزو محبوبترین غذاهایی هستند که همه سنین به ویژه جوانان به آن علاقه زیادی دارند؛ از این رو اگر شما نیاز به همراهی یک مجموعه باتجربه در مسیر راه اندازی فست فود دارید، بدون شک مجموعه بیک صنعت بهترین گزینه پیش رو برای شماست.
برنامه ریزی دقیق
با برنامه ریزی میتوانید فرصتهای موجود در بازار را شناسایی کنید تا به موفقیت در کسب و کار خود برسید؛ درواقع اگر نگاهی به کارنامه افراد موفق در حوزه صنعت غذا بیندازیم، مهمترین عامل کسب موفقیت این افراد، داشتن یک برنامه دقیق و کامل است.
شناخت چالشها
درواقع برای شروع هر کسب و کاری ممکن است با چالشهای مختلفی روبهرو شوید؛ اما جای نگرانی وجود ندارد؛ چراکه چالشهایی که در حوزه فست فود داری، وجود دارد، با پیش بینی و برنامه ریزی دقیق قابل پیشگیری هستند.
بررسی و شناخت بازار رقابتی
امروزه تعداد فست فودها نسبت به سالهای گذشته، بیشتر شده است؛ اما باید بدانید که تنها رمز موفقیت در این حوزه، برنامه ریزی، خلاقیت و مشتریمداری است؛ از این رو میتوان گفت که فست فود جزو مشاغلی است که احتمال اشباع شدن بازار آن کمتر وجود دارد؛ البته توجه داشته باشید که باید رقبای این حرفه را به خوبی بشناسید و پس از بررسی کامل آنها، نقاط قوت خود را تقویت کنید.
مدیریت مالی در راه اندازی فست فود
با مدیریت مالی میتوانید هزینههای رستوران را اولویت بندی کنید تا از صرف هزینههای اضافی جلوگیری کنید؛ به بیانی دیگر با مدیریت مالی میتوانید بر چالش مدیریت نقدینگی غلبه کرده و احتیاجات مجموعه خود را مرتفع نمایید.
و …
امیدواریم که از خواندن مقاله بیک صنعت در حوزه راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود لذت برده باشید؛ مجموعه بیک صنعت همراه با کادری مجرب در حوزه پروژههای صنایع غذایی، در کنار شماست تا بهترین نتیجه را برای کسب و کار شما به ارمغان آورد؛ پیشنهاد میکنیم همین حالا با کارشناسان مجموعه بیک صنعت تماس بگیرید تا اطلاعات تکمیلی را دراختیار شما عزیزان قرار دهند.
با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.
استعلام قیمتاطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.
ثبت نام