راه اندازی خط تولید ترشیجات و شوریجات (اینفوگرافی)

زمان مطالعه: 2 دقیقه

راه اندازی خط تولید ترشیجات و شوریجات

دستگاه‌های خط تولید ترشیجات و شوریجات

انواع ترشی و شور از مهم‌ترین دورچین‌های غذای ما ایرانی‌هاست و خیلی از ما عاشق این هستیم که در کنار غذاهای سنتی خود ترشی بخوریم، همین موضوع باعث شده که این روزها برندهای بسیاری انواع ترشیجات و شوریجات را تولید و وارد بازار کنند. اگر برای شما هم جالب است که بدانید برای راه اندازی خط تولید ترشیجات و شوریجات به چه دستگاه‌هایی نیاز هست تا پایان این مقاله با بلاگ ویترین نت همراه باشید.
شروع روند خط تولید ترشیجات و شوریجات با ماشین آلات تصفیه و آماده سازی اولیه مواد غذایی و دستگاه دم گیر آغاز می‌شود. میوه‌ها و سبزیجاتی که قرار است برای ترشی شدن آماده شوند برای اینکه دم، برگ و اضافات آنها جدا شود وارد دستگاه دم‌گیر میوه می‌شوند. میوه‌ و سبزیجاتی مانند گوجه، خیار، زیتون، آلبالو، هویج و …

پس از اینکه اضافات میوه‌ها و سبزیجات گرفته شد وارد دستگاه گرید یا درجه بندی می‌شوند که میوه‌ها از لحاظ بزرگی و کوچکی جدا و مرتب می‌شوند. الان نوبت این است که این محصولات به خوبی شسته شوند، میوه‌ها و سبزیجات مختلف برای شستشو وارد دستگاه و وان شستشو می‌شوند. به دلیل اهمیت زیاد صنایع غذایی به بهداشت، این مرحله بسیار مهم است. حتما مطمئن شوید که همه‌ی محصولات به خوبی شسته شده اند و هیچ اثری از آلودگی و کثیفی روی میوه و سبزیجات دیده نشود.
سپس با دستگاه پوست گیر، پوست محصولات مختلف گرفته می‌شود.
بسته به نوع ترشی و شور، روش خرد کردن آنها نیز متفاوت است. انواع دستگاه اسلایسر و دستگاه خرد کن می‌توانند این محصولات را به هر روشی خرد کنند. 

در بخش عمل آوری مواد غذایی و در دستگاه فرمولاسیون نوبت به مهم‌ترین مرحله یعنی مرحله تولید ترشی و شور می‌رسد. در این مرحله عملیات پخت و طعم دهی محصولات انجام می‌شود و ترشی یا شور تولید می‌شود.

پس از انجام این مراحل روند بسته بندی محصول شروع می‌شود که اولین کار در این مرحله پر کردن شیشه‌ها از ترشی و شور است. برای انجام این کار به ماشین آلات پرکن نیاز است. دستگاه بسته بندی بعدی دستگاه دربند است که به خوبی عملیات پلمپ کردن شیشه یا قوطی‌ها را انجام می‌دهد.

برای اینکه به خوبی شیشه‌های ترشی پاکسازی شوند شیشه‌ها با نوار نقاله به سمت دستگاه استریل هدایت می‌شوند که به خوبی شستشو و استریل شوند.

در ادامه روند بسته بندی، دستگاه لیبل زن را داریم که اطلاعات محصول تولید شده را بر روی شیشه‌ها می‌چسباند. اطلاعاتی مانند مواد تشکیل دهنده و ارزش غذایی، اطلاعات شرکت تولید کننده و … 

و در آخر برای بسته بندی چندتایی یا پک محصولات به دستگاه شیرینگ نیاز هست که چیدمان مرتبی از پک شیشه‌های ترشی و شور به بازار ارائه شود.

آمار تولید ترشیجات و شوریجات

در سال 97 ، 252 هزار تن به ارزش بیش از 4.2 میلیون دلار میزان صادرات ترشیجات و شوریجات از استان همدان و 178 هزار تن به ارزش بیش از 165 میلیون دلار میزان صادرات این محصول از استان فارس به کشورهای دیگر است.

این صفحه را به اشتراک بگذار:
خریدار هستم

با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.

استعلام قیمت
تامین‌کننده هستم

اطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.

ثبت نام

3 thoughts on “راه اندازی خط تولید ترشیجات و شوریجات (اینفوگرافی)

  1. پریا کریمی says:

    سلام.من از شرکت ارکان صنعت پارس پیام میدم.لیست قیمت خط تولید شوریجات، ترشیجات، کنسرو زیتون، سرکه متناسب با ظرفیت تولیدی را خواستارم
    شوریجات: 100 تن در سال
    ترشیجات: 100 تن در سال
    کنسرو زیتون: 150 تن در سال
    سرکه: 50 تن در سال

    • Sajad says:

      سلام وقت بخیرشما ک در این زمینه تخصص دارید میشه راهنمایی بفرمایید ما تازه قصد راه اندازی خط تولید رو داریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *