ماشین دکمه دوز در صنعت پوشاک به عنوان یک وسیله کاربردی قلمداد می شود. امروزه کمتر البسه ای یافت می شود که در آن از دکمه به عنوان رکن اصلی و یا به عنوان یک وسیله به صورت تزیینی استفاده نشود؛ از این رو ماشین دکمه دوز یکی از محصولات کارآمد با تکنولوژی پیشرفته در صنعت پوشاک امروزی است.
پیش از این با نحوه کار چرخ سردوز و کاربرد چرخ میاندوز آشنا شدیم و با انواع چرخ راسته دوز و چرخ خیاطی هفت هشت دوخت زیگزاگ آشنا شدیم. در این مقاله به بررسی ماشین دکمه دوز و کاربرد آن می پردازیم.
بیشتر بخوانید: لیست قیمت دکمه دوز ها
انواع ماشین دکمه دوز
ماشین دکمه دوز در مدل های مختلفی به دو صورت زیر به بازار عرضه می شوند:
- ماشین دکمه دوز نیمه اتوماتیک
- ماشین دکمه دوز تمام اتوماتیک
در نظر داشته باشید که مهم ترین مزایای استفاده از انواع چرخ دکمه دوز این است که قابلیت دوخت دکمه های مختلف از جمله دکمه های دو سوراخ، چهار سوراخ و نیز دوخت به صورت معمولی و ضربدری را دارد.
نحوه کار ماشین دکمه دوز
در صنایع نساجی و بافندگی نحوه کار ماشین دکمه دوز در هر مدل با دیگری فرق می کند و در مدل دکمه دوز نیمه اتوماتیک به این صورت است که دکمه را درون فک نگهدارنده دستگاه قرار می دهید و پس از تنظیم سوراخ های دکمه محل فرود آمدن سوزن پدال دستگاه را فشرده می کنید. دستگاه این قابلیت را دارد که در کمتر از 4 ثانیه عملیات مربوط به دوخت را انجام دهد. ماشین دکمه دوز تمام اتوماتیک نسبت به نوع نیمه اتوماتیک سرعت کار و بازدهی تولید را تا 70% افزایش می دهد در نهایت نتیجه ای بسیار مطلوب از دوخت دکمه به وجود خواهد آمد.
ماشین دکمه دوز تمام اتوماتیک به صورت هوشمند عملیات انتقال دکمه به فک نگهدارنده و تنظیم سوراخ ها و عملیات فرود آمدن سوزن در محل صحیح را انجام می دهد.
مشخصات دکمه فیدر و مادگی اتوماتیک
دکمه فیدر (به عنوان تغذیه اتوماتیک دستگاه) قابلیت دوخت دکمه های دو یا چهار سوراخه را دارد که در دکمه های چهار سوراخ به حالت ساده و ضربدری انجام می شود. علاوه بر این ماشین دکمه فیدر مجهز به تغذیه اتوماتیک نیز است که این مورد قابلیت عملکرد آن را تا 5 برابر نسبت به مدل های ساده از این محصول افزایش داده است.
امروزه از جدیدترین تکنولوژی ها در صنایع تولید ماشین آلات نساجی و بافندگی برای انجام دوخت های مختلف استفاده می شود و ماشین های تخصصی خیاطی به تولید رسیده و به بازار عرضه شده است. چرخ مادگی زن اتوماتیک امروزه کاربرد گسترده ای در صنعت تولید پوشاک دارد. کاربرد مادگی اتوماتیک ایجاد حفره و یا سوراخ مناسب برای جا دکمه شلوار و پیراهن است. مادگی اتوماتیک یا جا دکمه زن در انواع مختلف دارای تعداد پایه های متفاوتی بوده و در انواع موتور کم مصرف و بدون صدا برای رضایت مصرف کنندگان تولید و ارائه می شود. جنس بدنه برای مادگی اتوماتیک از مواد مختلفی انتخاب می شود و ضخامت دوخت را نیز می توان به شکل های مختلفی در این دستگاه مشاهده نمود.
ویژگی های جا دکمه زن
ایجاد جا دکمه با استفاده از جا دکمه زن سبب می شود که کار خیاطی با سهولت بیشتری انجام شده و سرعت کار نیز افزایش پیدا کند. از آنجایی که دکمه های موجود برای البسه با تنوع در اندازه ها و اشکال متفاوتی ارائه می شوند، لازم است که جا دکمه ای مناسبی برای آنها ایجاد شود. با استفاده از جا دکمه زن، برش برای انواع پارچه های معمولی و ضخیم انجام می شود و قابلیت دوخت برای انواع مادگی نیز به وجود می آید.
با استفاده از جا دکمه زن شروع و پایان حرکت در مدل های مختلف از این دستگاه به روش های متفاوت از جمله حسگرهای دیسک امکان پذیر است.
یکی از مزایای استفاده از چرخ دکمه دوز بازدهی بالا و سرعت کار بیشتر است. از این رو طرفداران بسیاری در صنعت خیاطی پیدا کرده است. کاهش هزینه ها و افزایش کیفیت دوخت با کاربرد ماشین دکمه دوز امکان پذیر است.
قیمت ماشین دکمه دوز
ویترن نت، تامین کنندگان و تولید کنندگان مختلف در صنایع نساجی و بافندگی را گرداوری می کند و بستری را فراهم می کند که بتوانید در آن به مقایسه قیمت چرخ های صنعتی از جمله قیمت چرخ راسته جک و قیمت چرخ خیاطی صنعتی راسته دوز جک بپردازید و در نهایت به خرید چرخ خیاطی صنعتی مورد نظر خود بپردازید.
پیش از این در مقالاتی مختلف با انواع دستگاه نمادوز، دستگاه فیلتو دوز و چرخ های دوخت هوای گرم آشنا شدیم. همچنین ، دستگاه دوخت آلتراسونیک، دستگاه راسته تا کن و دستگاه لحاف دوزی نیز معرفی شدند. در نهایت شما می توانید با در نظر داشتن این اطلاعات و بررسی قیمت های آن ها به خرید چرخ خیاطی صنعتی مورد نظر خود بپردازید.
با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.
استعلام قیمتاطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.
ثبت نام