پیشرفت علم و تکنولوژی با پیشرفت های عظیمی در صنعت کشاورزی و باغبانی و باربری همراه بوده است. از این رو ادوات و تجهیزات بسیار زیادی در این زمینه تولید شده اند که استفاده از این تجهیزات انجام کارهایی از جمله حمل بارهای سنگین و اجرای کارهای کشاورزی را برای ما آسان تر ساخته است.
کمرشکنها در صنعت کشاورزی و حمل و نقل
به طور کلی انواع کمرشکنهای باغی و کمرشکنهای باربری در طرح ها و مدل های مختلف تولید شده اند. اگر قصد دارید به کار کشاورزی مشغول شوید، بهتر است که با تکنولوژی های قابل توجه در این زمینه از جمله کمرشکن باغی بیشتر آشنا شوید. همچنین اگر قصد حمل و نقل بارهای سنگین را دارید و در این زمینه با مشکل مواجه شده اید تنها کافیست به انواع کمرشکن های باربری اعتماد کنید.
بیشتر بخوانید: لیست قیمت تراکتور و کمرشکن
کمرشکن باغی
در حقیقت کمرشکن باغی نوعی تراکتور مجهز به قابلیت اجرای کارهای عمرانی در باغ ها و شهرهای است. به طوری که عده ای آن را به نام ادوات تراکتور باغی کمرشکن می شناسند. برخی از انواع کمرشکن باغی که اندازه کوچکی دارند، کاربردهای مختلفی همچون شهرسازی، معابر کوچک و باریک دارند. کمرشکن باغی در صنعت کشاورزی، باغ ها و گلخانه ها نیز کاربردهای قابل توجهی دارد و قادر به جابه جایی اجسام با وزن 350 کیلوگرم است.
برخی از تجهیزات و ادوات کشاورزی همچون گاو آهن، روتیواتور، موور بشقابی، صاف کن، مته چاله کن، کولتیواتور، تریلی، سمپاش، کمباین و … را می توان به مالبند عقب انواع کمرشکن باغی نصب نمود.
کمرشکن 4 محور
انواع کمرشکن های 4 محور قادر به جابه جایی بارهایی با طول و عرض زیاد هستند. امروزه برای ساخت کمرشکن 4 محور از روش های جدید جوشکاری بهره گرفته شده است. همچنین از آنجا که استحکام فلزات به کار رفته در ساخت این دستگاه ها بالاست، این قابلیت ها در کمرشکن 4 محور تعبیه شده است.
کمرشکن باربری
جابه جایی برخی از وسایل با وزن و حجم زیاد از جمله خودروها باید با استفاده از وسایل نقلیه مخصوص انجام گیرد. کمرشکن باربری که به آن تریلر کمرشکن نیز می گویند، نوعی کامیون است که در وزن های مختلف تولید و وارد عرصه بازار شده اند. این کمرشکن ها برای جابه جایی بارهای سنگین جاده ای مورد استفاده قرار می گیرند.
این نوع از ماشین آلات کشاورزی ویژگی های مختلفی دارند که برای اینکه بهترین خرید کمرشکن را داشته باشیم، بهتر است که موارد زیر را قبل از خرید هر کمر شکن بررسی کنیم:
ویژگی های تریلر کمر شکن:
- چند محور بودن
- شاسی
- طول و عرض کل
- طول عرشه یا همان کف بارگیر
- ظرفیت
- وزن
- سایز و تعداد رینگ و لاستیک ها
- سیستم ترمزبندی
- سیستم برق
- پایه توقف
- میل ریش
قیمت کمرشکن:
ویترن نت، تامین کنندگان و تولید کنندگان مختلف در صنایع کشاورزی و باغبانی را گرداوری می کند تا بستری را فراهم می کند که بتوانید در آن به مقایسه کیفیت و قیمت کمرشکن ها اعم از قیمت کمرشکنهای باغی و قیمت کمرشکنهای باربری بپردازید.
Pingback: راهنمای خرید تراکتور باغی کمرشکن - مقالات بی تو وال
Pingback: منظور از ادوات کمرشکن چیست؟ - مقالات بی تو وال
Pingback: تریلی کمرشکن چیست ؟ آشنایی با انواع تریلی کمرشکن در ایران - آسان پدیا