افراد زیادی با داشتن میزان سرمایه قبل قبول و متوسط هنوز نمیدانند چه کسب و کاری میتوانند راه اندازی کنند و چه کاری درآمد و سود خوبی میدهد. ما در این مقاله برای آشنایی بیشتر با روشهای راه اندازی کسب و کار با ۳۰۰ میلیون در ادامه به سراغ انواع مشاغل ایرانی و امکان راه اندازی آن با سرمایه ۳۰۰ میلیونی میرویم و با 12 پیشنهاد ویژه برای راه اندازی کسب و کار با ۳۰۰ میلیون همراه شما هستیم.
در این زمینه بیشتر بخوانید: شغل مناسب برای دختر جوان
1. راه اندازی فروشگاه آرایشی و بهداشتی
حاشیه سود بالا، قیمت تقریبا پایین، بازار دائمی کالاهای آرایشی و بهداشتی فاکتورهای جذابی برای راه اندازی فروشگاه آرایشی و بهداشتی است. علاوه بر فروش دائمی در بعضی از مناسبت های خاص مثل بازار شب عید پیک بالای فروش را تجربه خواهید کردید که سود بالایی به همراه دارد.
در زمان شیوع پاندمی کرونا، رشد فروشگاههای آنلاین آرایشی و بهداشتی هم افزایش یافت که نسبت به راه اندازی فروشگاه فیزیکی هزینه کمتری هم میخواهد. البته باید بدانید که برای درآمدزایی باید زمان بیشتری برای فروشگاه انلاین خود نسبت به فروشگاه فیزیکی صرف کنید.
به گفته یکی از فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی؛ به طور میانگین حدود 20 تا 30 درصد سود برای فروش هر کالایی میتوانید در نظر بگیرید که بسته به جایگاه مغازه و میزان تردد مشتری ها متفاوت است؛ مثلا درمنطقه ای که ما کارمیکنیم روزانه بین 50 تا 60 نفر به فروشگاه ما مراجعه میکنند که 80 درصد آنها خانم اند.
قبل از راه اندازی فروشگاه آرایشی و بهداشتی فیزیکی باید یک بیزنس پلن تهیه کنید و به موارد زیر پاسخ دهید:
1. کالاهای خود را از چه عمده فروشی و به چه قیمتی میخواهید بخرید
2. هزینه های (اجازه مکان، نیروی کار، تنوع اجناس، تبلیغات، مجوز، مالیات و نرم افزار، دکوراسیون مغازه، خرید دوباره محصولات پرفروش به صورت ماهیانه، تغیرات قیمت، قبض آب و برق) را باید محاسبه کنید.
3. روشهای تبلیغات کالاهای خود را بنویسید.
4. اقداماتی که برای رسیدن به اهداف لازم است را مشخص کنید.
برای موفق شدن در این حوزه، باید سعی کنید که روابط عمومی خوبی برای جذب مشتری داشته باشید و روابط کاری خود را با عمده فروشان و آرایشگرها گسترش دهید. برای متمایز شدن از رقیبانتان باید نیاز مشتری را پیدا کرده و مزیت رقابتی ایجاد کنید که این اطلاعات را با جست و جو در شبکههای اجتماعی وخواندن دیدگاه های مشتریان میتوانید به دست آورید. همچنین هدیه و اشانتیون به مشتری حس خوبی میدهد و احتمالا از شما باز هم خرید خواهد کرد.
2. راه اندازی کافی شاپ
برای راه اندازی کافی شاپ که درآمد و حاشیه سود مناسبی هم دارد باید هزینه های تجهیزات و لوازم ضروری را بدانید که به شرح زیر است:
1. هزینه اجاره یا خرید کافی شاپ
2. هزینه دریافت مجوز
3. دکوراسیون کافی شاپ
4. هزینه آب و برق و گاز
5. حقوق کارمندان
6. تبلیغات و بازاریابی
7. هزینه خرید تجهیزات کافی شاپ
8. هزینه مربوط به منوی کافه
9. خرید وسایل بازی و سرگرمی برای کافی شاپ
مهمترین تجهیزات مربوط به کافی شاپ شامل؛ بلندر و مخلوط کن صنعتی، آبمیوه گیری صنعتی، قهوه ساز (دستگاه قهوه ساز صنعتی، قهوه ساز کپسولی)، اسپرسوساز، دستگاه کرپ ساز، دستگاه شربت سردکن، دستگاه بستنی ساز، دستگاه پاپ کرن ساز، دستگاه یخ در بهشت، دستگاه ساندویچ ساز است. این تجهیزات در سایت ویترین نت با قیمت و توضیحات به طور کامل وجود دارند که میتوانید انواع تجهیزات کافی شاپ را در ویترین نت با هم مقایسه کرده و آنلاین خرید کنید.
3. راه اندازی فروشگاه چرم فروشی
صنعت چرم سازی بسیار سودده و پرطرفدار است که هم به صورت فروشگاه فیزیکی و هم آنلاین میتوانید محصولات خود را بفروشید. از مزایای این کار میتوان به سوددهی بسیار بالا و این که سود این کسب و کار دست خودمان است و فعالیت بدنی وسختی کار پایین میتوان اشاره کرد.
شما برای تهیه کالاهای فروشگاه چرم خود میتوانید از روش های زیر استفاده کنید:
1. خرید محصول از عمده فروش
2. خرید کالا از تولید کننده
3. گرفتن نمایندگی فروش از شرکت های بزرگ
4. تولید محصولات چرمی در خانه
5. استفاده از سیستم همکاری در فروش
برای موفقیت در این شغل مثل هرشغل دیگری باید نقشه راه داشته باشید و برای نوشتن بیزنس پلن خود به پاسخ به سوال های زیر نیاز دارید:
1. بررسی هزینه های راه اندازی
2. تعیین بازار هدف خود
3. نام گذاری برند خود
4. هزینه های لازم برای تجارت آنلاین
5. روش های بازاریابی و معرفی کالاهای خود به مردم
شما اگر کالاهای چرمی را خودتان تولید کرده و یا لوازمی را تعمیر میکنید پس باید هزینه مواد و تجهیزاتی مثل چرخ خیاطی صنعتی، ابزارهای برش و الگوها، سوزن های چرم دوزی را به بیزنس پلن خود اضافه کنید. اگر تولید کننده هستید بیشتر هزینه های کسب و کارتان مربوط به مواد و کالاهاست و برای آنلاین بودن آن به هزینه های زیادی نیاز ندارید.
4. آشپزخانه صنعتی؛ کترینگ با 300 میلیون
راه اندازی کترینگ از کارهای پرفروش و سود بالا محسوب میشود که بهتراست قبل از راه اندازی هزینه ها و تجهیزات اصلی این کار را بدانید. هزینه های اصلی شامل لیست زیر است:
1. طراحی منو غذا
2. اجازه یا خرید مکان مناسب
3. کسب مجوزها
4. تهیه تجهیزات کترینگ
5. هزینه های حمل و نقل و دلیوری
6. استخدام پرسنل باتجربه
7. تامین کنندگان مواد اولیه غذایی
8. بسته بندی غذاها و تهیه ظروف مورد نیاز
پرکاربردترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی شامل؛ دستگاه کباب زن، کباب پز، چرخ گوشت صنعتی، دستگاه آب میوه گیری صنعتی، دستگاه گرم کن غذا (وجود آنها برای گرم رسیدن غذا به مشتری ضروریست)، اسلایسر، دستگاه سبزی خرد کن صنعتی (برای سرعت بخشیدن به کارها)، دستگاه پوست کن، دستگاه بخار پز صنعتی، فر (بعضی از غذاها در کترینگ مثل مرغ تنوری، اکبر جوجه و غیره به فر نیاز دارند) است که جهت خرید آنلاین و مقایسه انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی میتوانید به سایت ویترین نت سر بزنید.
5. گلخانه صنعتی
بازار محصولات کشاوررزی همیشه پر رونق است. راه اندازی گلخانه راهکاری جدید برای مقابله با مشکلاتی مثل کم آبی، بدی آب و هوا و کنترل شرایط محیطی ماننددما، رطوبت، آفات و غیره است و بسیاری از محصولات کشاورزی را به شیوه گلخانه ای میتوان تولید کرد.
مهمترین تجهیزات برای راه اندازی گلخانه صنعتی شامل؛ دستگاه رطوبت ساز، ماشین کارنده بذر در سینی نشا، ماشین گلدان پرکن اتوماتیک، هیتر گلخانه، ربات پیوندزن نشا، ماشین خاک پرکن انواع کیسه کشت و گلدان، دستگاه مه پاش، دستگاه رطوبت ساز، دستگاه کنترل دما و رطوبت، کوره هوای گرم، فن سیرکوله، جت هیتر، بخاری گلخانه، کولر صنعتی، اسکلت گلخانه، پد سلولزی و غیره است. امکان خرید آنلاین و مقایسه انواع تجهیزات گلخانه ای در سایت ویترین نت امکان پذیر است.
6. پرورش طیور و جوجه کشی
اگر به دنبال شغلی پرسود و پربازده با ریسک پایین هستید به شما شغل جوجهکشی با دستگاه جوجه کشی صنعتی و نیمه صنعتی را پیشنهاد میدهیم که با توجه به تقاضا و کشش بالای بازار برای تامین زنجیره غذایی گوشت سفید برای جوجههای مرغ و گوشت مرغ و بقیه پرندگان، سرمایهگذاری مطمئنی خواهد بود.
لوازم و تجهیزات مورد نیاز برای جوجه کشی شامل؛ دستگاه جوجه کشی، دانخوری دستی، آبخوری دستی، سیستم کنترل دستگاه جوجه کشی، سبد هچر پلاستیکی، شانه تخم مرغ، دستگاه آسیاب صنعتی سیکلون دار، دستگاه شستشوی اتوماتیک سبد، سینی و غیره، دستگاه پرکن مرغ، دستگاه بیلر، دستگاه فارم پکر، دستگاه میکسر، کولر خوراک دام، رطوبت ساز دستگاه جوجه کشی، راک و گاری دستگاه جوجه کشی صنعتی، قفس مرغ تخم گذار، پکیج مرغ داری، هیتر کوره هوای گرم، تابلو برق صنعتی مرغداری، هواکش مرغداری، ترموستات دیجیتالی جوجه کشی و غیره که میتوانید انواع مدل های این تجهیزات جوجه کشی را در سایت ویترین نت مشاهده و خریداری کنید.
7. مغازه الکتریکی
اگر علاقه مندکارهای فنی هستید و چند دوره در حوزه برق ساختمان گذرانده باشید میتوانید از راه اندازی مغازه الکتریکی سود خوبی کسب کنید.
تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی مغازه الکتریکی به شکل زیر است:
1. اجاره یا خرید مغازه در محل مناسب.
2. هزینه مجوز کسب و کار.
3. خرید لوازم برقی.
4. تهیه و نصب دکور و قفسه و کابینت برای نگهداری لوازم برقی.
میزان سود و درآمد ماهیانه شما به میزان سرمایه و کامل بودن اجناس مغازه، تعداد مشتری، میزان گرفتن پروژه های عملی و میزان سود اجناس وابسته است.
هر چه قدر پروژه های برقی مثل روشنایی منازل را بگیرید مطمئنا درآمد شما به دو دلیل زیرافزایش پیدا میکند:
1. پورسانت مناسب از برقکار خواهید گرفت.
2. تجهیزات برقی بیشتری میفروشید.
میزان سود اجناس برقی از 10 درصد شروع شده و تا 30 درصد هم میرسد مثلا امکان دارد یک لامپ led 20 وات 40 هزار تومانی برای شما چیزی حدود 15 هزار تومان سود داشته باشد و فروش یک آیفون 8 میلیونی برای شما سود 500 هزار تومانی را به دنبال داشته باشد.
8. راه اندازی سوپرمارکت
سود راه اندازی سوپرمارکت را میتوان به طور میانگین بین 15 تا 25 درصد در نظر گرفت و بسته به مدل کالا متفاوت است.
بیزنس پلن راه اندازی سوپرمارکت شامل موارد زیر است:
1. بررسی هزینه های راه اندازی
2. پیدا کردن بازار هدف
3. تعیین کردن نام تجاری
4. بررسی هزینه های راه اندازی سوپرمارکت آنلاین
5. هزینه تبلیغات و بازاریابی
تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی سوپرمارکت شامل: یخچال ایستاده و ویترینی و بستنی، قفسه بندی، اجناس، ترازو، کارتخوان است. برای خرید اجناس میتوانید از بازار کلی فروشی های شهرتان، از ویزیتورها و بازاریابهای شرکتهای مختلف خریداری کنید.
9. راه اندازی فروشگاه محصولات نوزادی
راه اندازی مغازه محصولات نوزادی جزو مشاغل با درآمد بالا و پرسود است. در این مغازه ها کلیه لوازم و وسایل تغذیه کودک، سرویس خواب، لباس و پوشاک و وسایل ایمنی نوزاد فروخته میشود.
هزینه تجهیزات راه اندازی مغازه سیسمونی شامل موارد زیر است:
1. خرید یا اجازه مغازه در مکان مناسب
2. دکوراسیون مغازه
3. تنوع اجناس مغازه
4. گرفتن مجوز
5. تبلیغات و بازاریابی
6. حقوق کارمندان
همچنین امروه فروش کالاهای سیسمونی در اینترنت هم رواج پیدا کرده است که میتوانید از شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام و تلگرام برای فروش کالاها و پیدا کردن مشتری استفاده کنید.
10. راه اندازی مغازه پلاستیک فروشی
کالاهای پلاستیکی با توجه به قیمت مناسب آنها و کاربردی بودنشان مدت زیادی است که در خانه ها و آشپزخانه های ما ایرانی ها پیدا می شود.
هزینه تجهیزات راه اندازی مغازه پلاستیک فروشی به شرح زیر است:
1. خرید یا اجازه مغازه
2. خرید تجهیزات مورد نیاز مغازه
3. دریافت پروانه کسب
4. هزینه دکور، قفسه بندی و کارتخوان
5. هزینه حمل بار خریداری شده
تجهیزات مغازه پلاستیکی را میتوانید از مراکز پخش و فروش لوازم پلاستیکی جنس بخرید زیرا قیمت کارخانه و مراکز پخش خیلی با هم تفاوت ندارند ولی اگر سرمایه زیادی برای اینکار اختصاص دادید، میتوانید از کارخانه وتولید کننده بخرید. یکی از بزرگترین مزایای مغازه پلاستیک فروشی این است که اجناس تاریخ انقصا ندارند و اگر در مدت معینی فروخته نشوند خراب نمیشوند. برای خرید اجناس، متراژ مغازه و انبارتان را در نظر بگیرید و اجناس اضافی را در انبار ذخیره کنید و وقتی که جنسی را تمام کردید سریع از انبار جایگزین کنید.
11. فروشگاه عطر و ادکلن
هزینههای موردنیاز برای راه اندازی مغازه عطر و ادکلن فروشی به شرح زیر است:
1. هزینه اجازه یا خرید مغازه
2. خرید تجهیزات و لوازم
3. هزینه دکوراسیون داخلی مغازه
4. هزینه آب و برق و گاز
5. حقوق پرسنل
سود فروش عطر و ادکلن و کالاهای مشابه بسته به نوع محصول (ایرانی و خارجی بودن)، از ۵۰ درصد شروع و تا بالای ۱۰۰ درصد هم میرسد.
پس اگر با روشهای تبلیغاتی پربازده مشتریان خود را زیاد کنید، به درآمدهای میلیونی خواهید رسید. عموما، درآمد تقریبی فروشگاه عطر وادکلن روزانه بین 700 هزار تومان تا 5 میلیون تومان میرسد.
12. راهاندازی فروشگاه لوازمتحریر
امروزه فروشگاهای لوازمالتحریر در کنار فروش لوازمتحریر، خدماتی مثل کپی، سیمی کردن جزوات، فنر زدن به کتابها، ابزارهای طراحی برای پروژههای مهندسی مثل معماری و عمران و غیره را هم به مشتریان ارائه میدهند و از این راه هم میتوانید کسب درآمد کنید.
هزینههای لازم برای راه اندازی فروشگاه لوازمتحریر:
1. خرید یا اجاره مغازه در محل مناسب
2. هزینه استند و قفسه فروشگاهی
3. خرید دستگاهها و تجهیزات فروشگاه: دستگاه تکثیر یا کپی، دستگاه فنر زن کتاب و جزوه، دستگاه لیبل زن دیویدی، دستگاه تکثیر دیویدی، چند دستگاه کامپیوتر یا لب تاپ
حاشیه سود لوازمتحریر بین ۱۵ الی ۳۵ درصد برآورد میشود که بسیار عالی است. البته بعضی از فروشندگان لوازمالتحریر با توجه به سیاستهای فروش از این حاشیه سود کم کرده و به حجم فروش روزانه خود تکیه میکنند و از محل فروش بالاتر سود ماهیانه بسیار خوبی کسب میکنند.
با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.
استعلام قیمتاطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.
ثبت نام