حتما تا به حال بارها مطالبی را درباره معایب روغنهای کارخانهای و ضرر آنها شنیدهاید. در این شرایط، اغلب افراد به فکر استفاده از محصولات طبیعی و سالم میافتند؛ محصولاتی که فاقد پالم، مواد افزودنی و مواد نگهدارنده باشند. یکی از این محصولات که بازار تولید خانگی و سالم آن داغ است، انواع روغن مانند روغن زیتون و کنجد است. فرایند استخراج روغن سالم میتواند بهسادگی بهوسیله دستگاه روغنگیری انجام شود. خرید دستگاه روغنگیری، به تحقیق و مهارت بسیاری نیاز دارد. چراکه برای یک خرید به صرفه و کارآمد، باید ویژگیهای این دستگاه را بشناسید و مهمترین نکات در خرید آن را بدانید. در ادامه یک راهنمای کامل برای انتخاب و خرید دستگاه روغنگیری برای شما آوردهایم.
توجه به کاربرد دستگاه روغنگیری، برای چه مصرفی دستگاه را خریداری میکنید؟
اولین قدمی که باید قبل از خرید دستگاه روغنگیری بردارید، مشخص کردن هدف خود از خرید است. دستگاههای روغنگیری محدود هستند و تنوع آنها زیاد نیست. بنابراین با دامنه انتخاب گستردهای روبرو نیستید.
بااینحال دانستن این موضوع که کدام دستگاه برای شما کاربرد بیشتری دارد، خرید را سادهتر میکند و البته باعث میشود که هزینه اضافی برای دستگاه اشتباه پرداخت نکنید. برای مثال دستگاه روغنکشی مناسب برای خانه با دستگاههای صنعتی کارگاهها یا مغازههای عطاری متفاوت است. بنابراین دقت در انتخاب مدل، سریعتر شما را به هدف میرساند.
محبوبترین دستگاههای روغنگیری؛ آشنایی با کاربردیترین دستگاههای صنایع غذایی
دستگاههای روغنگیری از مهمترین ماشینآلات صنایع غذایی هستند که این روزها بیش از گذشته کاربرد پیدا کردهاند و جایگاه مهمی در استخراج روغن انواع دانهها دارند. اگر به دنبال خرید تجهیزات صنعتی برای هستید، بهتر است با مدلهای مختلف دستگاه روغنگیری آشنا شوید.
1. دستگاه روغنگیری پرس سرد؛ استخراج روغن خوراکی بدون نیاز به تصفیه
دستگاه روغنگیری پرس سرد، محبوبترین دستگاه در عطاریها به حساب میآید. این وسیله کاربردی، دانههای موردنظر را با کمک حلالهایی از هسته جدا میکند و روغن دانه را با حرارت حدود 30 تا 40 درجه به سادگی و در یک فرایند چند دقیقهای استخراج میکند.
روغنگیر پرس سرد، نمونه پیشرفته دستگاههای روغنکشی و از ماشین آلات آماده سازی محصول است. چراکه روغن استخراج شده از آن، در دسته روغنهای کاملا سالم و بدون املاح به حساب میآید. همچنین نیازی به تصفیه ندارد و به همان صورت نیز میتوان از روغن استفاده کرد؛ به عبارت دیگر آن را به عنوان روغن بکر میشناسند.
البته این دستگاهها معایب خاص خود را هم دارند! یکی از معایب دستگاه، این است که به دلیل حرارت کم و فرایند پر سرعت، روغن دانه بهطور کامل از آن استخراج نمیشود.
2. دستگاه روغنکشی پرس گرم؛ استخراج روغن تا آخرین قطره!
در نمونه دیگری از دستگاه روغنگیری، از پرس گرم برای استخراج روغن استفاده میکنند. در این دستگاه، دانهها قبل از ورود به دستگاه پرس، در دیگ بخار تحت حرارت بالا قرار میگیرند. این دانهها در نهایت تحت فشار قرار گرفته و روغن آنها با کمک محلولهایی استخراج میشود.
روغن استخراج شده از این فرایند، پیش از مصرف نیاز به تصفیه دارد. چراکه در مسیر استخراج و بر اثر حرارت بالا، تغییرات شیمیایی در آنها اتفاق میافتد.
خرید دستگاه روغنگیر خانگی؛ کدام دستگاه برای مصرف خانگی مناسب است؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که به سلامت محصولات غذایی اهمیت میدهید و استفاده از صنایع غذایی خانگی برای شما اهمیت زیادی دارد، برای تهیه روغنهایی مانند روغن زیتون، روغن کنجد و روغن بادام از دستگاه روغنگیر خانگی استفاده کنید. بدین ترتیب امکان تهیه و استفاده از روغن های تازه، سالم و فاقد پالم در زمانی کوتاه در اختیار شما قرار می گیرد.
با استفاده از دستگاه روغنگیر خانگی، امکان استخراج روغن انواع دانهها در اختیار شما قرار میگیرد و حتی افرادی که تمایل به استفاده از کره در مصارف خانگی یا آشپزی دارند نیز، میتوانند نیاز خود را برطرف کنند. هر چند که قطعا روغن جایگزین کره نیست و همچنان نیازمند به خرید کرههایی هستیم که توسط شرکتهای تولیدی بزرگ عرضه میشوند. دستگاه کره گیری به دلیل تخصصی بودن، برخلاف دستگاههای روغنگیر هنوز تبدیل به محصولی خانگی نشده است.
بهترین دستگاه روغنکشی برای استاده در خانه، دستگاه روغنکشی مینی پرس و رومیزی است که کاربری سادهای دارد و سبک و قابل حمل است. برای خرید دستگاه روغنگیر خانگی باید ماشینآلاتی را انتخاب کنید که پرس سرد هستند. چراکه امکان تصفیه روغن در خانه وجود ندارد.
دستگاه روغنگیری صنعتی برای کارگاهها و مغازههای عطاری
درصورتیکه به دنبال خرید یک دستگاه تخصصیتر برای کسب و کار خود در زمینه صنایع غذایی هستید، باید دستگاه روغنگیر صنعتی را خریداری کنید. دستگاههای روغنکشی صنعتی بهطور معمول هر دو قابلیت پرس گرم و سرد را دارند. اما مهمترین تفاوت این دستگاهها، ظرفیت بالای آنها در روغنکشی و قدرت زیاد در استخراج روغن از دانهها است.
ازطرفی بدنه دستگاههای پرس صنعتی، سختتر است و در برابر ساییدگی و خوردگی مقاومتر هستند.
مهمترین نکات خرید دستگاه روغنگیری را فراموش نکنید
دستگاههای روغنگیری در حقیقت تجهیزاتی ماندگار هستند. چراکه افراد برای استفاده طولانی مدت آن را خریداری میکنند و انتظار عملکرد چند ساله را از آنها دارند. به همین دلیل هنگام خرید این دستگاههای کاربردی، نکات زیر را فراموش نکنید.
- به ظرفیت کارکرد دستگاه و تناسب آن با نیاز خود توجه کنید.
- دور موتور دستگاه نشانه قدرت و سرعت این وسیله است؛ بنابراین اعداد درج شده در این بخش را به درستی بررسی کنید.
- دستگاههایی با قابلیت نظافت ساده را انتخاب کنید.
- ایمنی دستگاه را نادیده نگیرید.
- مصرف برق بالا به ویژه در دستگاههای روغنگیری صنعتی، یک هزینه اضافه برای شما خواهد بود.
- دستگاههایی با میزان صدای پایین را انتخاب کنید.
- مناسبترین محصولات، دستگاههایی با قابلیت خاموش شدن اضطراری هستند.
خرید دستگاه روغنگیری از ویتریننت
دستگاههای روغنکشی معمولا ریسک خرید بالایی دارند. چراکه کیفیت قطعات در کارکرد صحیح این دستگاه نقش تعیین کننده دارد. به همین دلیل بهتر است فروشندگانی را انتخاب کنید که مورد اعتماد هستند و در زمینه عرضه تجهیزات صنعتی سابقه درخشانی داشتهاند.
ما در فروشگاه اینترنتی ویترین نت با ارائه تجهیزات و ماشین آلات صنعتی با کیفیت به صورت عمده، همراه شما در کسب و کارتان هستیم. تیم ویترین نت با ایجاد بستر آنلاین مورد اعتماد و ساده، فرایند سفارش و خرید را برای تولیدکنندگان ساده کرده است. مزیت ویترین نت ارائه مشاوره تخصصی و رایگان در زمینه خرید تجهیزات صنعتی است تا بهترین خرید را تجربه کنید. برای دریافت مشاوره و یا خرید محصولات میتوانید با بخش پشتیبانی ما تماس بگیرید.
با ثبت یک درخواست، از تامین کنندگان مختلف استعلام قیمت بگیرید، مقایسه کنید و بهترین خرید را انجام دهید.
استعلام قیمتاطلاعات تماس و محصولات خود را ثبت کنید، بی واسطه با خریداران در ارتباط باشید و فروش خود را افزایش دهید.
ثبت نام